تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۷

خط قرمزهای بارداری

اهمیت تغذیه در دوران بارداری برکسی پوشیده نیست، قطعا به همان اندازه که مصرف برخی غذاها در این دوران بسیار مهم است به همان نسبت هم ممنوعیت های غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است.

رویداد۲۴-اهمیت تغذیه در دوران بارداری برکسی پوشیده نیست، قطعا به همان اندازه که مصرف برخی غذاها در این دوران بسیار مهم است به همان نسبت هم ممنوعیت های غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است.  غذایی که مادر در طول دوران بارداری مصرف می کند به طور مستقیم بر جنین هم تاثیر می گذارد.

نوشیدنی‌های انرژی‌زا و نوشابه موجود است که مصرف آن در میان مردم جهان بسیار بالاست. هرچند مصرف کافئین آن هم به میزان بالا برای زنان باردار توصیه نمی‌شود. کافئین به راحتی جذب شده و با تاثیرگذاری روی جنین می‌تواند به کاهش رشد آن و تولد نوزاد با وزن پایین منجر شود.

- خوراکی‌های فرآوری شده: زنان باردار باید از مصرف خوراکی‌های فرآوری شده که حاوی آرد تصفیه شده است، پرهیز کنند. همچنین مصرف مواد غذایی حاوی نگه‌دارنده‌ها و ویتامین‌های غیرطبیعی مازاد ممنوع است.

- میوه‌ها و سالاد بسته بندی‌شده: مصرف این نوع از مواد غذایی برای زنان باردار بی‌خطر نیست زیرا میوه‌ها و سالاد بسته بندی‌شده حاوی نگه‌دارنده‌های غیر طبیعی است تا بتوان مدت زمان بیشتری آن را نگه‌داری کرد. به گفته پزشکان مصرف این خوراکی‌ها به طور مستقیم بر سلامت نوزاد تاثیر منفی می‌گذارد.

- تخم‌مرغ خام: تخم‌مرغ خام حاوی سالمونلاست. این باکتری به عفونت منجر می‌شود که علائم آن تنها در مادر ظاهر می‌شود. این علائم شامل درد شکمی، حالت تهوع، استفراغ و تب است.

- جوانه خام: مصرف جوانه برای سلامت مفید است اما نوع خام آن برای زنان باردار مفید نیست. نوع خام جوانه می‌تواند به باکتری سالمونلا آلوده باشد.

- مواد الکلی: مصرف این مواد به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود و در زنان باردار نیز خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد.

نظرات شما
نظرسنجی
پیش‌بینی شما از آینده قیمت دلار چیست؟
پیشخوان