تاریخ انتشار: ۱۸:۵۷ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۶

شرکت چینی بابت نقض تحریم های ایران در دادگاه آمریکا محکوم شد

شرکت مخابراتی زد تی ای چین، به اتهام ارسال غیر قانونی تجهیزات مخابراتی به ایران بر خلاف قانون تحریم های آمریکا محکوم شد و توافق کرد که جریمه ای که رقم آن ممکن است تا ۱.۲ میلیارد دلار برسد، پرداخت نماید.
رویداد۲۴-شرکت مخابراتی زد تی ای چین، به اتهام ارسال غیر قانونی تجهیزات مخابراتی به ایران بر خلاف قانون تحریم های آمریکا محکوم شد و توافق کرد که جریمه ای که رقم آن ممکن است تا ۱.۲ میلیارد دلار برسد، پرداخت نماید.

 پایگاه اینترنتی نشنال لا ژورنال نوشت، شرکت مخابراتی زد تی ای چین، به اتهام  ارسال غیر قانونی تجهیزات مخابراتی به ایران بر خلاف قانون تحریم های آمریکا محکوم شد و توافق کرد که جریمه ای که رقم آن ممکن است تا 1.2 میلیارد دلار برسد، پرداخت نماید.

این شرکت که مقر آن در شنژن چین قرار دارد و یکی از شعب آن در ریچاردسون تگزاس قرار دارد، بابت 3 عنوان مجرمانه نزد دادگاه منطقه ای شمال تگزاس محکوم شد. این عناوین مجرمانه شامل تبانی برای نقض قانون اختیارات اقتصادی اضطراری بین المللی، جلوگیری از اجرای عدالت و ارائه اطلاعات نادرست به ماموران تحقیق فدرال است.

پیش از این شرکت زد تی ای به مصالحه ای با دولت آمریکا برای عدم پیگیری قضایی این اتهامات دست یافته بود. این شرکت توافق کرده که که مجموعا 1.2 میلیارد دلار جریمه پرداخت کند.

بر اساس این گزارش، جریمه های وضع شده از سوی وزارت دادگستری، اداره صنایع و امنیت وزارت بازرگانی و وزارت خزانه داری امریکا بر شرکت زد تی ای، بیشترین جریمه تحمیل شده بر یک شرکت غیربانکی بابت نقض مقررات صادراتی آمریکا به شمار می رود.

مستندات ارائه شده به دادگاه نشان می دهد که 4 تن از مدیران این شرکت از جمله مدیر امور حقوقی زد تی ای در چین، به صورت پنهانی برای فروش تجهیزات آمریکایی به ایران تبانی کرده و آن را از دولت آمریکا پنهان نموده اند. این 4 مدیر دیگر در شرکت زد تی ای کار نمی کنند.

در قالب مصالحه مذکور، شرکت زد تی ای پذیرفته که برای مدت سه سال یک کارشناس مستقل برای بررسی تطبیق فعالیت های شرکت با قوانین آمریکا استخدام نماید.

این فرد باید مورد قبول دولت آمریکا باشد. همچنین قرار است یک دفتر جدید تطبیق فعالیت های شرکت با قوانین آمریکا مجزا از بخش حقوقی شرکت تاسیس شود.

 

منبع: تسنیم
نظرات شما
پیشخوان