تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۰۵ آذر ۱۳۹۷
عضو شورای عالی نظام پزشکی:

روزانه ۱۰ تا ۱۵ شکایت از جراحان زیبایی ثبت می‌شود

عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور گفت: بر اساس آمار موجود روزانه ۱۰ تا ۱۵ مورد شکایت در مورد از جراحان زیبایی در کشور به ثبت می‌رسد که بیشتر جراحی بینی است.
روزانه ۱۰ تا ۱۵ شکایت از جراحان زیبایی ثبت می‌شود
رویداد۲۴ ایرج خسرونیا روز دوشنبه در حاشیه نشست هم اندیشی معاون صدای سازمان صدا و سیما و روسای انجمن‌های پزشکی کشور که در ساختمان شهدای رادیو برگزار شد، افزود: بیشترین شکایت بیماران از جراحان پلاستیک و زیبایی است و بسیاری از افرادی که برای جراحی زیبایی به ویژه بینی به پزشک مراجعه می‌کنند دچار مشکلات روحی و روانی هستند، پس از عمل تصور می‌کنند که هنوز بینی شان دچار مشکل است و شکایت می‌کنند.

خسرونیا خاطرنشان کرد: جراحی ارتوپدی و زنان از دیگر مواردی است که بیشترین شکایت‌ها را در پی دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از سخنان پزشکان در رشته‌های تخصصی که به برنامه‌های صدا و سیما دعوت می‌شوند تا در مورد موضوع بیماری و سلامت صحبت کنند، غیرکارشناسی است و باید با هماهنگی روسای انجمن‌های پزشکی مربوطه باشد.

وی اظهار داشت: از آنجایی که ارتقای سلامت عموم مردم دغدغه اصلی مسئولان نظام سلامت است، در این نشست مقرر شد کمیته‌ای تشکیل شود تا پزشکان مجرب و کارشناسان با ضوابط خاص با تاییدیه روسای انجمن‌های مربوطه در برنامه‌های صدا و سیما حضور یابند.

رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران تصریح کرد: پزشکان آینه مردم برای کشور هستند و باید افرادی که در برنامه‌های صدا و سیما حضور یابند قابل قبول باشند.

خسرونیا به تبلیغات محصولات غذایی در صدا و سیما نیز اشاره کرد و ادامه داد: اکنون وضعیت تبلیغات در مورد محصولات غذایی باکیفیت در صدا و سیما بهتر شده، اما هنوز در مورد تبلیغ چیپس، پفک و سس که برای سلامت بدن بسیار مضر است، مشکل وجود دارد و باید اصلاح شود.

وی درباره چالش‌های نظام سلامت، گفت: مهمترین چالش در این حوزه آن است که مردم فکر می‌کنند دارو در کشور گران است در حالی که این طور نیست. همچنین دسترسی آسان مردم به پزشک فوق تخصص نیز در کشور یک مزیت است، زیرا در آمریکا و اروپا مردم به راحتی نمی‌توانند نزد پزشک فوق تخصص بروند.

بانک کارشناسان حوزه سلامت
شاه آبادی، معاون صدای سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست گفت: برای استفاده بهینه از پزشکان و ارتقای سلامت در برنامه‌های صدا و سیما، بانک کارشناسان کامل می‌شود.

وی افزود: رسانه نماد افکار عمومی در جامعه است و باید برای ارتقای سطح بهداشت، درمان و سلامت روان جامعه از کارشناسان و پزشکان مجرب در برنامه‌های رادیویی استفاده شود.

شاه آبادی، اظهار داشت: ۳۶.۷ درصد مردم کشور شنونده رادیو هستند و در واقع با رادیو زندگی می‌کنند ما باید با تولید برنامه‌های خوب و مفید در معرفی سبک زندگی سالم به مردم تاثیرگذار باشیم.
منبع: ایرنا
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان