تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۰۲ تير ۱۳۹۸

دی جی‌های زن حرفه‌ای در پارتی‌های مختلط تهران/ گرفتن مبالغ هنگفت برای رفتار غیر اخلاقی

دی جی‌های زن در مهمانی‌های مختلط تهران پدیده‌ای است که در این کلانشهر رو به ازدیاد بوده و با گرفتن مبالغ هنگفت مجلس گردانی می‌کنند.
 رویداد۲۴  معاونت اجتماعی پلیس فتای ناجا در توضیح این پدیده غیر اخلاقی اظهار داشت: به طور مداوم فضای مجازی رصد می‌شود تا دی جی‌های زن که با مبالغ بالا پارتی‌های شبانه را می‌گردانند پیگیری شوند، زیرا شیوع این پدیده‌های ناهنجار در جامعه سبب می‌شود این قبیل پارتی‌های شبانه رواج پیدا کند.

سرهنگ پاشایی افزود: به طور جدی با زنانی که در قالب دی جی گردانندگان پارتی‌های مختلط هستند برخورد می‌شود، زیرا نوعی قانون شکنی به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: دسترسی به موسیقی‌های غیرمجاز وجود دارد و اغلب این مهمانی‌های غیر مجاز با این موسیقی‌ها برگزار می‌شود بنابراین چنانچه دی جی‌های زن در جامعه رشد کنند پلیس فتا این فعالیت را غیر قانونی تلقی می‌کند و با فعالیت آزادانه آن‌ها برخورد قانونی می‌شود.

 با یک چرخ زدن در فضای اینستاگرام با انواع و اقسام صفحه‌هایی آشنا می‌شویم که در حال فعالیت هستند و عامل برگزاری مهمانی‌ها و جشن‌ها هستند و درر صفحات شخصی شان با تبلیغاتی رو به رو می‌شویم که دختران و زنان جوان نقش دی جی دارند و گردانندگان موسیقی پارتی‌های مختلط شبانه اند.

افرادی که در پی برگزاری این مهمانی‌های غیر اخلاقی هستند از این مسائل استقبال کرده و برای رنگ و لعاب بیشتر پارتی‌های مختلط هزینه‌های گزافی را به این دی جی‌ها پرداخت می‌کنند. مبلغ پایه دی جی‌های زن ۶۰۰ هزار تومان برای چند ساعت جشن تولد است و برخی از آن‌ها برای ۳ ساعت در یک عروسی مبلغ میلیونی نیز دریافت می‌کنند.

اغلب زنانی که از طریق دی جی بودن کسب درآمد می‌کنند چهره‌های ناهنجاری دارند و انواع و اقسام جراحی‌های زیبایی را انجام داده اند و با چهره و تیپ‌های عجیب و غریب وارد پارتی‌های مختلط می‌شوند.

سرهنگ رامین پاشایی تصریح کرد: با صفحاتی که تولیداتی مجرمانه و یا غیراخلاقی دارند، برخورد می‌کنیم. در طرح امنیت اخلاقی هم موارد بسیاری را شناسایی و طی مراحل قانونی با آن‌ها برخورد کردیم. این صفحات هم در رصد قرار گرفته و بر اساس فعالیت‌های مجرمانه شان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

معاون اجتماعی ناجا در پایان خاطر نشان کرد: بخش عمده‌ای از این صفحات متعلق به افرادی است که فعالیت‌هایی کلاهبردارانه دارند و در ازای دریافت مبلغی پول به عنوان بیعانه خدمات و یا کالایی را به مردم ارائه کنند، اما بعد از گرفتن پول دیگر خبری از آن‌ها نمی‌شود و پاسخگوی تعهد خود نیستند.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما
پیشخوان