تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۰۵ آذر ۱۳۹۷
کزینه های جدی کاشان:

نامزدهای مهم انتخابات مجلس یازدهم کاشان

بیش از یک سال تا برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده است، اما زنگ انتخابات برای گروه‌ها و جریان‌های سیاسی کاشان خیلی وقت است که به صدا در آمده است. احزاب و جریان‌های سیاسی در جلسات خصوصی و نیمه خصوصی مشغول رایزنی برای گزینه‌های احتمالی خود هستند و گاهی هم حرف و حدیث‌هایی به بیرون از جلسات درز می‌کند.

مکارم حسینی، تیمسار منصوری، قدیری ابیانه و رقابت سخت با ساداتی نژاد

رویداد۲۴ پایگاه خبری مشکات آنلاین که اخبار محلی استان اصفهان و شهر کاشان را پوشش می‌دهد، تازه‌ترین نام‌ها و تحلیل‌هایی را که در این محافل مطرح است، منتشر کرده است:

«سمیع الله حسینی مکارم» متولد ١٣٣٩، یکی از گزینه‌هایی است که جمعی از اصلاح طلبان امیدوارند بتوانند رضایت او را برای حضور در انتخابات جلب کنند. حسینی مکارم پس از استعفای «محمدعلی نجفی» شهردار اسبق تهران، با رأی اکثریت اعضای شورای شهر تهران به سمت سرپرستی شهرداری تهران تعیین شد و بعد از آن، دو بار نامش در لیست نامزد‌های تصدی شهرداری پایتخت قرار گرفت. او دارای مدرک دکترا در حوزه اقتصاد نظری و اقتصاد برنامه‌ریزی است و سابقه معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاونت سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری تهران، معاون طرح و برنامه پست بانک کل کشور، مدیر کلی بودجه و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش، سرپرست مدارس ایران در شبه قاره هند را در کارنامه کاری خود دارد. به نظر می‌رسد نوش‌آبادی‌ها که این روز‌ها با سفیدشهری‌ها بر سر ملاکیت سیاسی قلعه وزیر کشمکش دارند، بیش از هر گروه دیگری از حضور مکارم شادمان شوند.

«سیدعلی اصغر خادم» متولد سال ۵۱ است. او دارای کارشناسی ارشد مدیریت دولتی است و سابقه عضویت در هیات مدیره سازمان رفاهی تفریحی شهرداری کاشان (فرهنگی_ورزشی)، تدریس در دانشگاه، همکاری با دفتر آیت الله نمازی و مسئولیت روابط عمومی و ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد کاشان را در کارنامه دارد و هم اکنون نیز مسئول مدارس سمای دانشگاه آزاد است. به نظر می‌رسد ثبت نام این عضو شاخص شورای اصولگرایان کاشان، با استقبال بخشی از جوانان معترض جریان اصولگرا و جمعی از دانشجویان کاشانی روبرو شود. ثبت نام خادم می‌تواند اعتراض به ساختار قدرت در جریانات سیاسی، به ویژه جریان اصولگرا باشد.

«سیدجواد ساداتی‌نژاد» نماینده کنونی حوزه انتخابیه کاشان و آران و بیدگل متولد ١٣۵١ و یکی دیگر از نامزد‌های احتمالی  انتخابات یازدهم است. او دارای دکترای هیدرولیک و مهندسی هیدرولوژی است که در انتخابات گذشته نهایت بهره را از قرارنگرفتن نام تیمسار منصوری در لیست نامزد‌ها برد، در این انتخابات با شرایط متفاوتی روبرو است. برخی از چهره‌های شاخص اصولگرا از ساداتی‌نژاد فاصله گرفته‌اند و تلاش می‌کنند رقیب قدرتمندی را در برابر او مطرح کنند. می‌توان صحنه‌هایی مانند در دست گرفتن پلاکارد در صحن مجلس را، تلاش او در راستای جلب نظر سران گروه‌های سیاسی اصولگرا در پایتخت دانست تا با فشار از بالا، اصولگرایان کاشان را به حمایت مجدد از او قانع کند.

برخی مسائل محلی در آران و بیدگل و سفیدشهر باعث افزایش انتقادات به ساداتی نژاد شده است. سیاسیون کاشان هم ساداتی‌نژاد را به فشار برای در دست گرفتن اداره‌ها و نهاد‌ها در راستای چیدمان دقیق نیروهایش پیش از انتخابات یازدهم متهم می‌کنند.

«حسن فدایی» یکی دیگر از افرادی است که پیش بینی می‌شود در انتخابات آینده شرکت کند. او تا کنون با چهره‌های مختلفی رایزنی کرده است. فدایی همچنان امیدوار است که اجماع محلوجی، جمالی، شکرریز را برای حمایت از خود حفظ کند. او متولد ١٣٣٣ و دارای دکترای برنامه‌ریزی و مدیریت توسعه است و در انتخابات گذشته جدی‌ترین رقیب ساداتی‌نژاد بود.

«محمد حسن قدیری ابیانه» هنوز تصمیم قطعی برای حضور در انتخابات از حوزه انتخابیه کاشان نگرفته است؛ اما در طول سال‌های گذشته هربار که درباره کاشان سخن گفته تلاش کرده با انتقادهایش، شعار‌ها و حرف‌های دوران انتخابات را به مردم یادآوری کند. او متولد ١٣٣٢ و دارای دکترای مدیریت استراتژیک است. قدیری ابیانه در دو انتخابات گذشته از حوزه انتخابیه کاشان نامزد بوده و همواره تاکید کرده که پرداختن به مسائل عمرانی و شهری شأن نماینده مجلس نیست. قدیری در انتخابات گذشته و در شرایطی که از هیچ حمایت حزبی برخوردار نبود بیش از ۱۲هزار رای آورد.

«حمیدرضا مومنیان» فرماندار پیشین کاشان  دیگر گزینه مطرح انتخابات مجلس یازدهم در کاشان است. مومنیان متولد ١٣۴٨ و دانشجوی دکترای هنر است. او در طول دوران فرمانداری تلاش کرد تا خود را منتقد جدی فعالیت‌های ساداتی‌نژاد، دوستدار فرهنگ و هنر و معتقد به آزادی بیان نشان دهد. مومنیان در این مدت با برخی فعالیت‌ها و سخنرانی‌ها، توانست نظر تعدادی از جوانان کاشان را به خود جلب کند؛ اقداماتی که در همان مقطع در نگاه برخی سیاسیون، پیش درآمدی برای نامزدی در انتخابات تفسیر شد. البته حاشیه‌ها و رفتار‌های ماه‌های پایانی او در فرمانداری کاشان، انتقاد‌های جدی را متوجه وی کرد که نهایتاً باعث برکناری او شد. به نظر می‌رسد با ثبت نام مومنیان، حزب اعتدال و توسعه، جمعی از دانشگاهیان حامی دولت و جمعی از هنرمندان به ستاد او بپیوندند.

«عباسعلی منصوری» نماینده سابق شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل یکی دیگر از گزینه‌های مطرح شده برای حضور در انتخابات یازدهم است. او متولد ١٣٣٩ و دارای دکترای روابط بین الملل است و از پایگاه رای نسبت خوبی در آران و بیدگل و روستا‌های اطراف شهرستان کاشان برخوردار است. به نظر می‌رسد با حضور مجدد منصوری گروهی از اصلاح طلبان و حامیان دولت و جمعی از هنرمندان به ستاد او بپیوندند.

«سید محمد ناظم رضوی» یکی دیگر از گزینه‌های مطرح برای انتخابات پیش رو است. او متولد ١٣۵٧ و دارای دکترای شهرسازی از دانشگاه آزاد اصفهان است. نام او در زمانی که تصدی شهرداری کاشان را برعهده داشت به عنوان گزینه جدی برای انتخابات مجلس مطرح شد، اما ثبت نام نکرد. گروهی معتقد بودند دستور سران اصولگرای کاشان باعث ثبت نام نکردن او بوده و گروهی هم معتقد بودند که او برنامه‌ای برای این کار نداشته است. بعضی از فعالان سیاسی کاشان از تلاش مجدد تیم نزدیک به رضوی برای حضور مقتدرانه در انتخابات سخن می‌گویند؛ تیمی که در برخی از محافل سیاسی و رسانه‌ای کاشان به «تیم سمنان» معروف شده است. به نظر می‌رسد با ثبت نام رضوی، رای قابل توجهی از اصولگرایان و بخشی از توده شهر کاشان به سبد او ریخته شود.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: قدیری ابیانه
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان