تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۹
توصیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

مسافران مشکوک به ویروس کرونا خود را در سفر قرنطینه کنند

رییس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر لزوم شناسایی به موقع بیماران مبتلا به بیماری کرونا تاکید کرد و گفت: خود قرنطینگی مسافران مشکوک به این بیماری باید در هنگام سفر اجرا شود آن‌ها خود را در همان شهری که سفر کردند، قرنطینه کنند.

شیوع ویروس کرونا به علت سفرهای نوروزیرویداد۲۴ رییس مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر لزوم شناسایی به موقع بیماران مبتلا به ویروس کرونا تاکید کرد و گفت: خود قرنطینگی مسافران مشکوک به این بیماری باید در هنگام سفر اجرا شود آنها خود را در همان شهری که سفر کردند، قرنطینه کنند.

دکتر داود یادگاری اظهار داشت: مسافرانی که مبتلا به ویروس کرونا شده یا مشکوک به بیماری هستند، با همان شرایط بیماری به شهرهای خود بازنگردند و خود قرنطینگی را در سفر انجام دهند.
وی افزود: در صورتی که افراد با این شرایط به شهرهای خود برگردند هم شاهد انتشار بیشتر بیماری خواهیم بود و هم بار زیادی برای بیمارستان ایجاد می شود.
این متخصص بیماری های عفونی به افراد مشکوک به ویروس کرونا توصیه کرد به دلیل حفظ جان خود و سلامتی اعضای خانواده و دیگران، حتما در همان شهر بمانند و به ادامه سفر مبادرت نکنند تا نسبت به قطع رنجیره بیماری اقدام شود.

احتمال پیک مجدد کرونا با عدم مراعات توصیه ها
یادگاری ادامه داد: برخی مردم به توصیه های پزشکان و مسؤولان توجه نکردند و به مسافرت رفتند که این موضوع می تواند پیک مجدد بیماری را به همراه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: با پایان تعطیلات نوروزی و بازگشت آنان به شهرهای خود، ممکن است روند روبه رشد را شاهد باشیم و به عبارتی بازگشت مسافران می تواند پیک مجدد بیماری را به همراه داشته باشد.
رییس مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این نگرانی وجود دارد که بعد از تعطیلات نوروز تعداد مراجعات به مراکز درمانی افزایش چشمگیری پیدا کند.
این متخصص بیماری های عفونی افزود: مسافران ممکن است در دوره کمون بیماری باشند و به همین دلیل علامت نداشته باشند و زمانی که به مقصد رسیدند، دارای علامت شوند لذا به مسافران توصیه می شود مدتی در خانه بمانند تا در صورت مبتلا بودن، بیماری به دیگران منتقل نشود.


بیشتر بخوانید: مثبت بودن ویروس کرونای ۳۷ نفر از کادر درمانی قزوین


خود قرنطینگی صحیح را به مردم آموزش دهیم
یادگاری با بیان اینکه خود قرنطینگی صحیح را باید به مردم آموزش داد، گفت: تجربه نشان می دهد که قرنطینه نامناسب نتوانسته از انتشار بیماری در بین اعضای خانواده جلوگیری کند.
وی تاکید کرد: قرنطینه خانگی باید سبب قطع زنجیره انتشار شود اما چون مردم اصول آن را به دقت رعایت نمی کنند، مثلا فرد مبتلا در کنار سایر اعضای خانواده قرار دارد، شاهد ابتلای سایر اعضای خانواده به این بیماری هستیم.
رییس مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان داشت: تماس های نزدیک طولانی مدت در محیط های بسته سبب انتقال بیماری می شود.
یادگاری ادامه داد: این فرد باید در یک اتاق مخصوص بماند و از آن مکان بیرون نیاید، اما برخی از مبتلایان از اتاق خود خارج شده و در تماس با بقیه افراد خانواده دارند که این کار برای دیگران آسیب زا است.
وی افزود: وقتی اغلب خانواده یک فرد مبتلا، دچار بیماری کرونا می شوند، نشان می دهد که بیمار اصول قرنطینه خانگی را رعایت نکرده و سبب انتشار آن به دیگر اعضای خانواده شده است.

به گزارش ایرنا، کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۲۹ هزار و ۴۰۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۲۲۳۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۰ هزار و ۴۵۷ نفر نیز بهبود یافتند.

منبع: انتخاب
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما
پیشخوان