تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

تیم رسانه‌ای دولت سیزدهم چه کسانی هستند؟

جلسات سخنگوی دولت و برگزاری مراسم حاشیه جلسات هیات دولت پس از پایان دولت حسن روحانی، فعلا متوقف شده تا تیم رسانه‌ای سید ابراهیم رییسی انتخاب و در کاخ ریاست‌جمهوری و ساختمان کوثر مستقر شوند.

تیم رسانه‌ای دولت سیزدهم چه کسانی هستند؟

رویداد۲۴ معمولا معاون اول و رییس دفتر رییس‌جمهوری نقش مهمی در انتخاب چهره‌های رسانه‌ای دولت ایفا می‌کنند و مطابق معمول برای تکمیل پازل تیم رسانه‌ای دولت سید ابراهیم رییسی از میان نیرو‌های ستادی، محمد مخبر و البته بیشتر غلامحسین اسماعیلی نقش موثری خواهند داشت. البته شنیده می‌شود که صولت مرتضوی که اخیرا به عنوان معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری انتخاب شده نیز برای این حوزه گزینه‌های و برنامه‌هایی دارد.

به گزارش مدارا، پس از پایان کار دولت و خداحافظی علیرضا معزی به عنوان معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی نهاد ریاست‌جمهوری، کاوه اشتهاردی از فعالان رسانه‌ای اصولگرا به سرعت در نهاد ریاست مستقر شد تا کار‌های رسانه‌ای دولت جدید را پیش ببرد. همزمان محمد مهدی رحیمی که پیش از این به عنوان معاون خبر در خبرگزاری مهر فعالیت می‌کرده نیز به عنوان عضوی از تیم رسانه‌ای دولت سیزدهم در پاستور حضور یافت. پس از این گمانه‌زنی‌های جدی مطرح بود که کاوه اشتهاردی قرار است به جای علیرضا معزی به عنوان معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی نهاد ریاست‌جمهوری فعالیت خود را آغاز کند.


بیشتر بخوانید: حضور مخبر و رضایی در دو جایگاه مغایر قوانین است/ سپردن دو مسئولیت به یک فرد مشکلاتی ایجاد می‌کند


البته شنیده‌های خبرنگار مدارا حاکی از آن است که حضور کاوه اشتهاردی به عنوان مدیرعامل خبرگزاری ایرنا شنیده و به عنوان جایگزین محمدرضا نوروزپور جدی شده‌است که صبح امروز محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی کاوه اشتهاردی را به عنوان مدیرعامل ایرنا منصوب کرد. همچنین گفته می‌شود احتمال دارد محمد امین توکلی‌زاده که پیش‌تر به عنوان مدیر روابط عمومی آستان قدس و بعد از آن رییس حوزه ریاست دفتر بازرسی رهبری در دوران ریاست سید ابراهیم رییسی بر آستان قدس فعالیت داشت، به عنوان معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رییس‌جمهوری انتخاب شود. البته از توکلی‌زاده به عنوان رییس دفتر احتمالی علیرضا زاکانی به عنوان شهردار تهران یا معاون فرهنگی و هنری شهرداری تهران نیز نام برده می‌شود.

همچنین علی نادری که به عنوان مدیر کل روابط عمومی قوه قضاییه فعالیت داشت نیز یکی از گزینه‌های احتمالی معاونت ارتباطات و اطلاع‌رسانی نهاد ریاست‌جمهوری است که به نظر می‌رسد گزینه‌های احتمالی که پازل تیم رسانه‌ای دولت سیزدهم را تکمیل می‌کنند همچون اغلب کسانی که در این دولت سمتی برعهده گرفتند، حلقه نزدیکان رییسی در آستان قدس یا قوه قضاییه هستند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۵
0
0
ماملت فقط نطاره گرانتخاب افرادی درکنارحکم ریس جمهوری هستیم که ازبدسلیقگی تمام حکایت دارد حکم مسول زنان ریاست جمهوری خانم خزعلی گرفته تادهقان ازشورای نگهبان ودراخرباید نام برد ازمشهدی ها یاخراسانی هادرکنارریاست جمهوری بیشترانتخابات ریسی ازمشهد وخراسان است این هم ازعجایب روزگاران ودرسخنرانی اول ریسی گفته شایدتاسالی ۲ملیون دولت ساخت وسازبکند وسالی یک ملیون شعل درست کند طاهرامشاورین ریسی هم مثل خودش حتماازسواداکابرقدیم برخوردارهستند وچرارسانه ها سکوت اختیارکردن معلوم است فشارارگانهای امنیتی زیادشده که هیچ رسانه ایی جرات نقد به ریسی راندارددرهرحال ازالان می شود اخر۴سال حکومت ریسی رامشاهده کرد مثل احمدی نزاد خواهد بود وکشوررابازم به ۲۰سال عقب برگشت خواهندداد
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان