تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱

سود ۵۲ میلیون‌تومانی وام ۱۰۰میلیونی ودیعه مسکن

در حالی شورای پول و اعتبار با پرداخت وام ۱۰۰میلیون‌تومانی ودیعه مسکن در تهران موافقت کرده است که سود این وام در دوره بازپرداخت ۵ساله ۵۲.۳میلیون تومان است.

 وام ۱۰۰میلیونی ودیعه مسکن

رویداد۲۴ تسنیم نوشت: در حالی شورای پول و اعتبار با پرداخت وام ۱۰۰ میلیون‌تومانی ودیعه مسکن در تهران موافقت کرده است که سود این وام در دوره بازپرداخت ۵ساله ۵۲.۳ میلیون تومان است. در مراکز استان‌ها، مستأجران باید برای وام ۷۰ میلیون تومانی ۳۶ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان سود پرداخت کنند.

سوم ماه جاری شورای پول و اعتبار با اعطای تسهیلات کمک‌ودیعه مسکن با نرخ مصوب این شورا، دوره بازپرداخت حداکثر پنج سال، در سقف‌های ۱۰۰، ۷۰ و ۴۰ میلیون تومانی به‌ترتیب در تهران، مراکز استان‌ها و شهر‌های بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و سایر شهر‌ها و از محل منابع بانکی موضوع ماده (۴) قانون جهش تولید مسکن در سقف کلی سالانه ۴۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ موافقت کرد.


بیشتر بخوانید:آیا مستاجر می‌تواند جریمه دیرکرد رهن را دریافت کند؟


یکی از تفاوت‌های مصوبه اخیر شورای پول و اعتبار برای حمایت از اجاره‌نشین‌ها با وام حمایتی دو سال گذشته میزان سود آن است. سود وام مذکور ۱۸ درصد است و قرار نیست دولت مانند گذشته مابه‌التفاوت ۷ تا ۹ درصدی آن را پرداخت کند.

بر این اساس میزان اقساط وام ۱۰۰ میلیون‌تومانی کمک‌ودیعه مسکن برای تهرانی‌ها ماهانه ۲ میلیون و ۵۳۹ هزار تومان است. کل سود این تسهیلات ۵۲ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان در بازپرداخت ۵ ساله است.

در مراکز استان‌ها، مستأجران پس از طی کردن مراحل دریافت وام که احتمالاً با سخت‌گیری از سوی بانک‌ها و مؤسسات مالی عامل روبه‌رو خواهد شد باید ماهانه یک‌میلیون و ۷۷۷ هزار تومان قسط برای وام ۷۰ میلیون تومانی پرداخت کنند.

کل بازپرداخت این وام در دوره ۵ ساله ۱۰۶ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان است؛ به‌عبارت دیگر متقاضی ۳۶ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان سود وام ۷۰ میلیون‌تومانی را پرداخت خواهد کرد.

در سایر شهر‌ها که قرار است وام کمک‌ودیعه مسکن ۴۰ میلیون‌تومانی پرداخت شود، میزان اقساط ماهانه حدود یک میلیون تومان است. کل سود این تسهیلات در دوره بازپرداخت ۵ ساله حدود ۲۱ میلیون تومان خواهد بود.

وام ودیعه مسکن نسبت به سال گذشته برای تهرانی‌ها ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته است. گرچه این میزان افزایش هم‌خوانی با تورم عمومی کشور ندارد، اما می‌تواند به‌عنوان یک مُسکّن کوتاه‌مدت مشکل اجاره‌نشین‌ها را حل کند، البته به‌شرطی که بانک‌های عامل در مرحله معرفی ضامن سختگیری بیش از حدی از خود نشان ندهند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: ودیعه مسکن
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان