صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 14
کد خبر: ۱۴۶۴۲۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۷

هیاتی از فتح برای پیگیری پرونده آشتی فردا به مصر می‌رود

هیاتی رسمی از جنبش فتح برای تکمیل گفتگوها درباره موضوعات مختلفی از جمله مساله آشتی فردا (دوشنبه) به قاهره می‌رود.
 

رویداد۲۴ به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای الحیاة، منیر الجاغوب، از مسئولان جنبش فتح اظهار داشت: هیاتی رسمی از فتح به ریاست عزام الاحمد، یکی از اعضای کمیته مرکزی این جنبش برای دیدار با مسئولان پرونده فلسطین در دستگاه اطلاعات مصر فردا (دوشنبه) وارد قاهره می‌شود.
الجاغوب گفت: این هیات گفتگوها را در چندین موضوع و در راس آنها مساله آشتی با جنبش حماس تکمیل خواهند کرد.
این هیات شامل حسین الشیخ، محمد اشتیه و روحی فتوح از اعضای کمیته مرکزی فتح است.
گروه‌های فلسطینی پیش از عید قربان در قاهره با طرف مصری رایزنی‌هایی درباره پیشنهاد آشتی میان حماس و فتح، آتش‌بس با اسرائیل و اجرای طرح‌های انسانی در غزه داشتند.
از ژوئن ۲۰۰۷ و پس از کنترل حماس بر غزه، شکاف و اختلافات سیاسی بر اراضی تحت کنترل فلسطینی‌ها حاکم است.
در ۱۲ اکتبر ۲۰۱۷ دو جنبش فتح و حماس در قاهره توافقنامه آشتی را امضا کردند که طبق آن دولت وفاق ملی می‌تواند مدیریت امور غزه را همانند کرانه باختری به دست بگیرد اما اجرای این توافق به دلیل بروز اختلافاتی میان دو جنبش درباره برخی مسایل دچار مشکل شد.
منبع: ایسنا
نظرات شما