صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 10
کد خبر: ۳۲۳۵۷۳
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۳ نظر

واکنش کی‌روش به اولین باختش در تیم ملی

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: باخت و گل خوردن را دوست نداریم و فرصت‌های خوبی پیش از پنالتی تونس در اختیار داشتیم.

رویداد۲۴ کارلوس کی‌روش درباره دیدار برابر تونس که با شکست ۲ بر صفر تیم ملی همراه شد اظهار کرد: جلسه تمرینی خوبی مقابل تونس بود. ما از همه بازیکنان استفاده کردیم و به تمرینات خودمان در روز‌های آتی ادامه خواهیم داد. فرصت خوبی بود که بازیکنان حاضر در اروپا و خارج از کشور را ببینیم. بعد از هفته‌ها فرصت مناسبی بود که در کنار هم تمرین و بازی کنیم. قطعاً نتیجه خوبی نبود. گل خوردن و باختن را دوست نداریم. قبل از پنالتی فرصت‌هایی داشتیم که این فرصت‌ها را از دست دادیم.

وی افزود: مهمترین موضوع این است که توانستیم از بازی تمرینی برای آماده‌سازی پیش از دیدار برابر انگلیس استفاده کنیم.


بیشتر بخوانید: شکست تیم ملی ایران مقابل تونس


کی‌روش در پایان گفت: همچنین می‌خواهم قدردانی خودم را از تیم ملی تونس اعلام کنم که آمادگی‌شان را برای کمک به برنامه آماده‌سازی‌مان نشان دادند و البته این بازی برای آن‌ها هم خوب بود. ولی آن‌ها با در نظر گرفتن اینکه بازی ما هفته آینده دوشنبه است تیم‌شان را در اختیار آماده‌سازی ما قرار دادند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس.
۰۸:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۶
در بهترین حالت شاید با کمک وی ای ار یا بدون ان یک یا دو مساوی بگیرن.در کل بعید می دونم امسال هم بتواند به دور بعد صعود کنه.
ناشناس
۲۳:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
چه فرقی می کنه؟! ببازن یا ببرن.
اگه تیم ملی غنا ببره چه فرقی به حال این ملت بی دل و دماغ داره!؟ برد و باخت تیم ملی هم مثل همونه.
محمدرضا
۲۱:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
من یک عمر هم فوتبال بازی کرده ام وهم باعلاقه پیگیر فوتبال کشورم بوده ام اما اینروزها فوتبال برایم کمترین اهمیتی ندارد
نظرات شما