صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 03
کد خبر: ۳۴۵۹۰۶
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۲ نظر

معاون استاندار فارس: عامل حمله تروریستی شاهچراغ تکفیری بود / او تحت بازجویی قرار دارد

اسماعیل قزل سفلی، معاون سیاسی استانداری فارس گفت:  یک عامل تکفیری عصر امروز با سلاح گرم وارد حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) شد و از ورودی اقدام به تیراندازی به سمت زائران و خادمان کرد.

رویداد۲۴ به گزارش ایسنا، اظهارات وی به شرح زیر است:

یک عامل تکفیری عصر امروز با سلاح گرم وارد حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) شد و از ورودی اقدام به تیراندازی به سمت زائران و خادمان کرد.

در این حادثه تا کنون یک نفر شهید و هشت نفر دیگر مجروح یا مصدوم شده اند که همه آنها به مراکز درمانی منتقل و تحت مداوا قرار دارند.

یک نفر عامل این حادثه تروریستی با ورود به موقع ماموران امنیتی و انتظامی دستگیر و در حال حاضر تحت بازجویی قرار دارد.

هم اکنون وضعیت حرم مطهر عادی است و مشکل خاصی وجود ندارد.

مردم اخبار موثق و درست را از طریق رسانه های رسمی دنبال کرده و به اخبار جعلی شبکه های مجازی توجه نکنند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۲۲:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۲
افغانستانی های بسیاری ساکن در ایران هستند که سنی مذهبند و بعضاً گرایشهای وهابی و سلفی و تکفیری دارند و به سرعت هم در حال توالد و تناسل هستند و جمعیتشان روز به روز در حال افزایش است و بافت جمعیتی کشور شیعه در حال تغییر است و این موضوع خطرات امنیتی فراوانی برای کشور ایران در بر دارد. هر چه عقلا و اندیشمندان هشدار می دهند، گویا گوش شنوایی نیست. نهادهای اطلاعاتی و امنیتی و شورای عالی امنیت ملی چاره اندیشی کنند. به قول سعدی شیراز، سر چشمه شاید گرفتن به بیل چو پر شد نشاید گرفتن به پیل.
پاسخ ها
یعقوب
۰۷:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۳
هیس فعلا"حجاب و عفاف بزرگترین مشکل مملکت هست.
نظرات شما