صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 07
کد خبر: ۳۴۹۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۶ نظر

ونزوئلا هم ایران را دور زد؛ یار غار ایران با آمریکا توافق کرد؟

ونزوئلا یار غار ایران در دوران تحریم، کشوری که برای مقابله با امپریالیسم آمریکا، دردانه احمدی‌نژاد تا رئیسی شد، حالا به نظر می‌رسد با نیم‌نگاه آمریکا حاضر است ایران را پشت سر بگذارد.

رویداد۲۴ ونزوئلا یار غار ایران در دوران تحریم، کشوری که برای مقابله با امپریالیسم آمریکا، دردانه احمدی‌نژاد تا رئیسی شد، حالا به نظر می‌رسد با نیم‌نگاه آمریکا حاضر است ایران را پشت سر بگذارد. از زمان صدور مجوز وزارت خزانه‌داری آمریکا به شرکت نفتی آمریکایی شورون برای تولید نفت خام در ونزوئلا و صادرات آن به آمریکا، برای مدتی چندین‌ماهه، واردات میعانات گازی ایران به کاراکاس متوقف شد؛ توقفی که چندان بوی خوبی نمی‌دهد و این پیام را مخابره می‌کند که روز‌های حذف ایران از بازار جدید صادراتی‌اش در دوران تحریم، رو به پایان است.

این روزنامه افزوده است: زمانی که نیکلاس مادورو دست دوستی به سمت ایران دراز کرد و باوجود آنکه این دو کشور از نظر ژئوپلیتیکی نیز همخوانی ندارند و تنها مبارزه با استکبار آمریکایی و تحریم ناشی از آن، وجه مشترک‌شان است، دور از انتظار نبود که این کشور با در نظر گرفتن منافع اقتصادی خود در بحرانی که در کشور رقم خورده، یک روز ایران را جا بگذارد و این‌بار دوباره دست یاری به سمت آمریکا دراز کند؛ اتفاقی که به‌واسطه طولانی شدن تحریم‌های ایران پس از خروج ترامپ از برجام تا امروز، چندان از دولتمردان ایران دیده نشد و منافع سیاسی در اولویت منافع اقتصادی مردم قرار گرفت.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۷
ناشناس
۰۶:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
هزاران بار ننگ و لعنت به باعثین و ناکثین این حال و روز مردم
برادر اسلامی!
۰۵:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
انصافا زخم خنجر رفیق مخصوصا اگه رفیق صمیمی باشه خیلی عمقی تر و سختره! خخخ
تایید کن.!
مارکس
۰۵:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
ای برادر مارکسیسم چرا به ما که در یک جبهه مشترک با امپریالیست قرار داشتیم خیانت کردی!
جارچی
۱۶:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۰
یعنی خاک بر سر توسری خورهای ایران. چقدر باید تحقیر بشین تا سر عقل بیاین؟ اصلا دیگه شخصیتی براتون مونده دلقک ها؟
ناشناس
۱۳:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۰
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ناشناس
۱۲:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۰
همه کشورها به دنبال منافع کشور ومردم خودشان هستند‌.مرگ برروسیه وچین ومزدورانشان درایران
نظرات شما