صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 18
کد خبر: ۳۹۷۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۱ دی ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

واکنش محمدجواد ظریف به آتش سوزی وحشتناک در کالیفرنیای آمریکا

محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور نوشت: همدردی با کالیفرنیایی‌هایی که همه چیزشان را به خاطر خشم طبیعت از دست داده‌اند، حرکتی انسانی است - به‌ویژه که بسیاری در آنجا از مردم غزه حمایت کردند، مردمی که همه چیزشان را به خاطر وحشیگری اسرائیل از دست داده‌اند.

رویداد۲۴| محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور نوشت: تصاویر تلخ از کالیفرنیا یادآور خانه‌ها، مدارس و بیمارستان‌های ویران شده در غزه است.

همدردی با کالیفرنیایی‌هایی که همه چیزشان را به خاطر خشم طبیعت از دست داده‌اند، حرکتی انسانی است - به‌ویژه که بسیاری در آنجا از مردم غزه حمایت کردند، مردمی که همه چیزشان را به خاطر وحشیگری اسرائیل از دست داده‌اند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
یک شهروند
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۱
بله عزیزم چوب خدا صدا نداره ولی عدالت رو اجرا میکنه. ما از بی خانمانی و ویرانی خانه کسی خوشحال نمی شیم . اما به تاوان و مکافات عمل اعتقاد داریم. نمیشه مردم خاورمیانه در آتش خودخواهی غرب در عذاب باشند بمیرند و آواره بشن ، ولی شما به ریش مردم بخندید.
طوفانهای اقیانوس اطلس و زلزله و آتش سوزیهای گاه و بی گاه غرب آمریکا ، البته که انتقام کائنات از شماهاست.
هیچی وجود نداشته باشه ، یه نظمی وجود داره
رایش سوم
۱۲:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۱
کلی از رفیق ها و دوستان زریف توی این حادثه کشته شدند
تسلیت باد
نظرات شما