صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 09
کد خبر: ۳۹۷۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۲۳ دی ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

آقاتهرانی: خواهان مدیریت فضای مجازی هستم تا هر زمان، بتوانیم هر جا را فیلتر کنیم | برای رفع فیلتر پلتفرم‌های دیگر باید بیایند و بحث کنند

عضو شورای عالی فضای مجازی می‌گوید: نظام ما، نظام اسلامی است، کشور قانون و قاعده دارد باید بتوانیم این فضا (فضای مجازی) را مدیریت کنیم

رویداد۲۴| آراء اعضای شورای عالی فضای مجازی مخفی است و کسی خبر ندارد چه کسانی مخالف رفع فیلتر هستند و چه کسانی موافق، با این وجود بر سر زبان‌ها افتاده که رضا تقی پور و مرتضی آقاتهرانی از جمله مخالفین رفع فیلتر هستند، این گمانه مخالفت این دو نفر با رفع فیلترینگ وقتی تقویت شد که از مجلس خبر رسید تقی پور طراح اصلی نامه مجلس به شورای عالی فضای مجازی برای جلوگیری از رفع فیلترینگ است.

البته تقی پور درباره مخالفتش با رفع فیلتر اینگونه می‌گوید که «دروغ که مالیات ندارد.» او حتی در مورد نامه مذکور هم می‌گوید که آن را در راستای حکمرانی فضای مجازی نوشته شده است. «حکمرانی فضای مجازی» کلید واژه‌ای است که آقاتهرانی هم در توضیح مخالفتش با رفع فیلترینگ به کار می‌برد و تأکید می‌کند «کشور قانون و قاعده دارد باید بتوانیم این فضا را مدیریت کنیم، وقتی این فضا مدیریت شود دیگر هر زمانی هر جایی که می‌تواند را فیلتر کند.»

مرتضی آقاتهرانی، چهره شاخص جبهه پایداری و عضو شورای عالی فضای مجازی در پاسخ به این سوال که «آیا اطلاع دارید بعد از واتس اپ کدام پلتفرم رفع فیلتر می‌شود؟»، گفت: اطلاع ندارم. فعلاً این دو مورد رفع فیلتر شدند، حالا باید بیایند و بحث کنند.

ما خواهان مدیریت حکمرانی فضای مجازی هستیم
او درباره مخالفتش با رفع فیلترینگ هم می‌گوید: ما خواهان مدیریت حکمرانی فضای مجازی هستیم یعنی موردی مهم‌تر از فیلتر کردن یا نکردن.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: نظام ما، نظام اسلامی است، کشور قانون و قاعده دارد باید بتوانیم این فضا را مدیریت کنیم، وقتی این فضا مدیریت شود دیگر هر زمانی هر جایی که لازم باشد را می‌توان فیلتر کرد، مثل همه جای دنیا که به این ترتیب عمل می‌شود.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۶:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۵
باسلام و احترام جناب آقا تهرانی بهتر است به مشکلات دیگر کشور خودمان وضعیت معیشتی و اقتصادی فقط جنابعالی وهمفکرانتان بدنبال مسائل حاشیه‌ای در مجلس نباشید به مردم رسیدگی کنید مثلا نمایندگان مردم هستید.
محمدرضا
۱۹:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۳
یعنی از قیافه این حالم بهم میخوره...مردک احمق دولت اسلامیو فقط تو فضای مجازی میبینه...این همه دزدی و رانت برای کجاست؟یه کشوره دیگس؟جوری حرف از اسلام میزنن انگار تمام ابعاد و جغرافیای ایران اسلامیه..داداچ تنها جایی که اسلامی رفتار میشه دستشویی هستش اونم اینکه اول پای چپ بعد پای راست
ناشناس
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۳
خدا لعنتت کنه
نظرات شما