صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 07
کد خبر: ۴۰۲۰۲۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

تشییع پیکر منوچهر والی زاده در خانه هنرمندان

امروز مراسم تشییع پیکر منوچهر والی زاده، دوبلور برجسته کشور که در سن ۸۴ سالگی به دلیل بیماری جان خود را از دست داد در خانه هنرمندان برگزار می‌شود.

رویداد۲۴| مراسم تشییع پیکر منوچهر والی زاده امروز جمعه زیر باران در خانه هنرمندان ایران آغاز شد.

به گزارش ایسنا، سخنان محمود قنبری آغازگر مراسم تشییع پیکر هنرمند برجسته کشورمان (منوچهر والی زاده) با اجرای فرزاد حسنی بود.

پس از او علی دهکردی به نمایندگی از خانه سینما سخنرانی کرد.

منوچهر والی‌زاده ـ دوبلور برجسته کشورمان ـ که مدتی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری بود، پیش از ظهر چهارشنبه ـ اول اسفند ماه - درگذشت.

این دوبلور برجسته کشورمان از حدود یک ماه قبل در بیمارستان بستری بود و در سن ۸۴ سالگی به دلیل بیماری جان خود را از دست داد.

او بیشتر به خاطر صداپیشگی به‌جای شخصیت کارتونی «لوک خوش‌شانس» و «مایکل اسکافیلد» در مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان» شناخته می‌شود. همکاری با برنامهٔ «صبح جمعه با شما» در رادیو هم از جمله فعالیت‌های مهم این هنرمند به شمار می‌رود.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد معصومی
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
زندگی دنیا امتحان بود
آمدن و رفتن
گذرگاه زمین
پس از مرگ
زمان و گذشت زمان صفر است
الساعه معنی کلمه در قرآن حق
قیامت آمد رسید
اهل زمین
پس از زنده شدن میگویند
ساعتی بیشتر بر آنان نگذشته است
اعتراف به عظمت خدا
ناشناس
۲۱:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۳
صدای بدی داشت
نظرات شما