صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 08
کد خبر: ۴۰۲۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

رای جدید در پرونده کرسنت به نفع شرکت ملی نفت ایران صادر شد

دیوان داوری کرسنت به موجب رای مورخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۵ با رد ادعای شرکت کرسنت، درخواست محکومیت شرکت ملی نفت ایران به صدور حکم اعلامی بابت مسئولیت شرکت نفت به پرداخت میلیارد‌ها دلار را مردود دانست.

رویداد۲۴| دیوان داوری کرسنت به موجب رای مورخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۵ با رد ادعای شرکت کرسنت، درخواست محکومیت شرکت ملی نفت ایران به صدور حکم اعلامی بابت مسئولیت شرکت نفت به پرداخت میلیارد‌ها دلار را مردود دانست.

شرکت کرسنت در این پرونده مدعی شده بود که شرکت ملی نفت ایران مسئول خساراتی است که آن شرکت به سایر شرکت‌ها وارد ساخته است.

حجم این ادعا به چندین میلیارد دلار می‌رسید.

دیوان داوری پس از دو مرتبه تبادل لوایح در مدت سه سال و برگزاری دو جلسه استماع و بررسی نظرات وکلای طرفین و کارشناسان مستقل این تصمیم را اعلام کرد.

ادعای دیگر شرکت کرسنت مبنی بر پرداخت کلیه خسارات دادرسی این دعوا نیز مردود اعلام شد. / رصد

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۰
کرسنت غرامت رو از ایران گرفت و خورد و رفت این حرفهای بدون مدرک فقط برای حمایت از جلیلی هست
شاهین
۰۰:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۰
همین که پوزه‌ی اماراتی‌ها به زمین مالیده شد، از صمیم قلب برای سربلندی کشورم، ایران، خوشحال و خرسند شدم.
ناشناس
۱۶:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
مبارک مردم لبنان و فلسطین باشه
هر چی پول نفت و گاز ایران هست در ۴۵ سال به اونها رسیده
نظرات شما