صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 08
کد خبر: ۴۰۳۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

وزیر آموزش و پرورش: تکلیف نوروزی تخلف است

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه برای تعطیلات نوروز امسال «پیک نوروزی» نداریم گفت: چاپ و توزیع تکالیف نوروزی در همه مقاطع تحصیلی تخلف محسوب می‌شود.


رویداد۲۴| وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه برای تعطیلات نوروز امسال «پیک نوروزی» نداریم گفت: چاپ و توزیع تکالیف نوروزی در همه مقاطع تحصیلی تخلف محسوب می‌شود. 

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی با بیان اینکه چاپ و توزیع تکالیف نوروزی در همه مقاطع تحصیلی تخلف محسوب می‌شود گفت: اصلاً چیزی به نام پیک نوروزی را نه قبول داریم و نه به دنبال آن هستیم. 

وی عنوان کرد: باید اجازه دهیم دانش‌آموزان خودشان آنچه را که از اوقات فراغتشان در طول هفته و در طول سال دوست دارند انتخاب کنند. 

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: باید فضای متنوع و متکثری را آماده کنیم تا دانش‌آموزان برای خودشان انتخاب و فعالیت کنند.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
۲۰:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۲
دستاورد جدید سیستم برای بیسواد کردن سوادآموزان
ناشناس
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۲
بهتره بگی چون مربوط به فرهنگ ایرانیست من قبول ندارم
ناشناس
۱۳:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۲
بجایش راهیان نور و آموزش ترویج دوری از فرهنگ و اصالت و تمدن داریم
نظرات شما