صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۰۴۶۱۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۳

افشاگری جنجالی توماج صالحی درباره اپوزیسیون

توماج صالحی در اظهاراتی تازه و در نقد اپوزیسیون گفت: «این افراد نه برای آزادی، بلکه برای پر کردن جیب‌هایشان مبارزه می‌کنند.»

رویداد۲۴| توماج صالحی پس از آزادی اکنون در زندان توهین‌های براندازان گیر افتاده است، اپوزیسیونی که زمانی سنگ او را به سینه می‌زد، حالا با اتهام و حمله به جانش افتاده است. در همین رابطه ادعا‌هایی در فضای مجازی از سوی چهره‌های اپوزیسیون مطرح می‌شود که او مخفیگاه ابول کورکور، شرور معروفی که دو روز پیش (شنبه) در ایذه خودکشی کرد را لو داده است.

همان‌هایی که دیروز با آهنگ‌هایش شعار می‌دادند، امروز او را خائن می‌نامند. نهایتاً صالحی برای خارج شدن از زیر این سایه سنگین، ناچار شد در ویدئویی از خود دفاع کند و این جریان را افشا کند: «این افراد نه برای آزادی، بلکه برای پر کردن جیب‌هایشان مبارزه می‌کنند.»

ترامپ که اخیراً برخی از این بودجه‌ها را قطع کرده، نشان داد که حتی خود آمریکایی‌ها هم به فریب‌کاری این جماعت پی برده‌اند. از سوی دیگر فاندبگیر‌ها هم به این دلار‌ها عادت کرده‌اند و در تلاش‌هایشان برای سهم‌خواهی، حتی به بازیگرانی که زمانی مورد حمایت خودشان بوده هم رحم نمی‌کنند.

منبع: روزنامه فرهیختگان

نظرات شما