صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 01
کد خبر: ۴۰۶۷۲۵
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

فائزه هاشمی: ایران و آمریکا سفارتخانه‌هایشان را باز کنند

فائزه هاشمی تاکید کرد: باید روابطمان را با آمریکا برقرار کنیم و سفارت‌ها را بازگشایی کنیم.

رویداد۲۴| فائزه هاشمی می‌گوید:روش‌های خودمان باعث گیر افتادن در چنین شرایطی شد. تحریم‌ها با حمله به سفارت آمریکا شروع شد. همین حالا هم نباید بگذاریم مکانیزم ماشه فعال شود که نتیجه‌اش تحریم‌های سازمان ملل است. اینها بدتر از تحریم‌های امریکا و اروپا خواهند بود. بعد باز بگوییم تحریم‌های ظالمانه!

وی افزود: آقای پزشکیان می‌گوید ما حاضریم هر هزینه‌ای بدهیم، اما کوتاه نمی‌آید. آقای پزشکیان شما که هزینه نمی‌دهید مردم هزینه این شرایط وحشتناک را می‌دهند. از شما انتظار نمی‌رود اینطور حرف بزنید. اگر قرار است مردم هزینه بیشتر بدهند در انتخاب مسیر هم بایستی حق انتخاب داشته باشند.

وی ادامه داد: مذاکره بر مبنای امتیاز دادن و امتیاز گرفتن است. برای آقایان حیثیتی می‌شود و تکرار مواضع اشتباه فعلی. به نظر من ما باید روابطمان را با آمریکا برقرار کنیم و سفارت‌ها را بازگشایی کنیم.

 

منبع: هم میهن آنلاین

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۶:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۶
كاملا معلوم است كه لقمه هاي حرام چه بر سر مغز مي اورد.
نظرات شما