صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۲ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 23
کد خبر: ۴۰۷۶۲۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۴ نظر

امام جمعهٔ نظام یا اپوزیسیون؟ 

احمدزیدآبادی با انتشار مطلبی به مخالفت برخی امامان جمعه با مذاکره با آمریکا واکنش نشان داد.

رویداد۲۴| احمدزیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت:

 در حالی که از سوی همهٔ مراکز رسمی اعلام شده است که آغاز مذاکره با آمریکا تصمیم کلیت نظام سیاسی است، باز هم برخی امامان جمعه از جمله سید احمد علم‌الهدی امام جمعهٔ مشهد، ساز مخالفت با مذاکره را کوک کرده‌اند!

اینها منصوب و مدافع نظام‌اند یا مخالف آن؟ اگر مدافع‌اند چرا علیه تصمیمات رسمی تحریک می‌کنند؟ و اگر مخالفند در موقعیت انتصابی امامت جمعه چه می‌کنند؟

شاید بگویند نماز جمعه نهادی مستقل از حکومت است و آنها نظرات شخصی خود را مطرح می‌کنند! اگر مستقل است چرا روحانیون منتقد و مخالف حکومت امکان اقامهٔ نماز جمعه و طرح دیدگاه‌های شخصی خود از تریبون آن را ندارند؟با این نوع هرج و مرج در سطح رسمی، بیم آن می‌رود سنگ روی سنگ باقی نماند! 

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
یعقوب
۰۶:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
الان هم سنگی روی سنگ بند نیست. اما کاسه ای زیر نیم کاسه چرا.
ناشناس
۰۱:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
تو تحلیلگری یا محلل ؟ یعنی اون چشمت کور شده نمی‌بینی که در این ۴۷ سال کدام سنگ روی سنگ بند بود که الان باشد ؟
ناشناس
۲۱:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۲
آقاى زيد آبادى چه زمانى مى خواهيد متوجه شويد که اينها به دستورات پنهانى اربابشان عمل مى کنند.
پاسخ ها
ناشناس
۰۲:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
اينطوري كه خيلي بدتر است، سياست بود كه معاويه را بيچاره كرد.
نظرات شما