صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 06
کد خبر: ۴۰۷۹۷۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

شکنجه دانش‌آموزان دبستانی توسط معلم به علت گم شدن شارژر موبایل! +عکس

معلم یک دبستان در روستای کرجو سنندج به علت گم شدن شارژ موبایلش، دانش‌آموزان کلاس را در کلاس حبس و مورد ضرب‌وشتم قرار داد.

رویداد۲۴| معلم یک دبستان در روستای کرجو سنندج به علت گم شدن شارژ موبایلش، دانش‌آموزان کلاس را در کلاس حبس و مورد ضرب‌وشتم قرار داد که بر اثر این ضرب‌وشتم، یکی از ‌دانش‌آموزان به شدت زخمی و در بیمارستان‌ بستری شد.

رییس آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج در این باره اعلام کرد: از رفتار معلم روستای کرجو سنندج متاسفم. با توجه به دریافت خبری مبنی بر ضرب‌وشتم و تنبیه بدنی دانش‌آموزان این مدرسه، ضمن پیگیری موضوع، دستور رسیدگی را صادر کرده‌ام. با هیات حقوقی و حراست هماهنگی‌های لازم را انجام داده و اجازه نخواهم داد معلم سر کلاس برود. این معلم مشکل روانی داشته و قبلاً نیز یک سری تعهدات داشته است. تا ساعت ۱۱ امروز حکم اخراجش را از شهرستان صادر خواهیم کرد و پرونده این معلم به استان ارسال می‌شود.

منبع: تسنیم
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی
۱۰:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
سیستم که یک سرزمین سوخته ساخت و اخلاقیات نیز نابود شد یک قرن طول خواهد کشید تا اصلاح شود این چرخه معیوب
نظرات شما