صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۰۷۹۷۹
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

ببینید| ضرب و شتم یک پاکبان در سمنان!

ویدیویی از ضرب و شتم یک پاکبان در سمنان به تازگی در فضای مجازی منتشر شده است.

رویداد۲۴| رییس کل دادگستری استان سمنان، درباره ضرب و شتم یک پاکبان اعلام کرد: در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر ضرب و جرح پاکبان شهرداری توسط فردی در بلوار مولوی سمنان، مراتب پیگیری قانونی و برّرسی صحت و سقم ماهیّت این موضوع به دادستان مرکز استان دستور داده شد.

وی افزود: پرونده قضایی برای رسیدگی دقیق و قاطعانه به این موضوع در یکی از شعب تحقیق دادسرای عمومی و انقلاب سمنان تشکیل شد و با صدور دستورات قانونی مقام قضایی و همکاری پلیس، ضارب و مالک خودرو شناسایی، دستگیر و تفهیم اتهام شدند.

او خاطرنشان کرد: برخورد قانونی با عوامل دخیل در این پرونده حتما انجام خواهد شد چرا که حفظ و تأمین امنیت پایدار در فضای مجازی و آرامش اجتماعی در جامعه خط قرمز دستگاه قضایی استان است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۲:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
قوه قضاییه هر جاییکه از واژگانی چون : رسیدگی دقیق و قاطعانه !!! استفاده کرده ، آخر آن پرونده ماستمالی شده و ملت از سرانجامش بی‌خبرند .
نظرات شما