صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 06
کد خبر: ۴۰۸۲۶۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
در رویداد ۲۴ بخوانید:

احتمال تصویب لوایح پالرمو و CFT | مجمع تصمیم خود را گرفته؟

مالک شریعتی، نماینده مجلس با اشاره به اینکه ظاهراً دوستان (اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام) تصمیم خود را گرفته‌اند، از آنها خواست که حداقل دو شرط بگذارند.

رویداد۲۴| FATF و خروج از لیست سیاه آن، از جمله مباحثی است که با روی کار آمدن دولت پزشکیان و با توجه به پیگیری‌های دولت برای بررسی دوباره موضوع تصویب لوایح پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام، بار‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

به رغم تلاش و پیگیری‌های دولت، مجمع در سال گذشته تصمیم در این خصوص نگرفت و کار به سال جدید کشید. از آنجایی که در نخستین ماه امسال با شروع مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا توام شد، این موضوع از اهمیت ویژه‌ای برخوردار شد و احتمال تصویب این لوایح را نیز افزایش داد.

قرار بود که مجمع در اولین جلسه سال جاری در این خصوص تصمیم بگیرد، اما در ان جلسه که پیش از دور اول گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در عمان بود هم، شاهد تصویب لوایح مذکور نبودیم.

حالا، اما در آستانه دور دوم مذاکرات، گمانه زنی‌ها درباره نظر مثبت مجمع افزایش یافته است. شاهدش همین اظهارات امروز مالک شریعتی در صحن علنی مجلس.

این نماینده اصولگرای مجلس، گفت: «معلوم است که اگر ما به پالرمو و CFT هم بپیوندیم، ما را از لیست سیاه FATF خارج نمی‌کنند، اما ظاهراً دوستان تصمیم خود را گرفته‌اند.

وی که در سخنان خود به طور ضمنی از مثبت بودن نظر اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تصویب لوایح مورد بحث خبر داد، تاکید کرد: «از مجمع تشخص می‌خواهم که لااقل دو شرط را برای تقدیم اسناد لوایح پالرمو و CFT در نظر بگیرند؛ اول این که ما از لیست سیاه FATF خارج شویم و دوم اینکه تحریم‌ها لغو شود.»

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
خدایی مالک همین شکلی هست یا ادا درمیاره ؟
ناشناس
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
مالک .. چه ربطی داره ؟
نظرات شما