صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 07
کد خبر: ۴۰۸۴۷۱
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

اعلام جدیدترین سرفصل‌های مذاکرات هسته‌ای

سخنگوی دولت جمهوری اسلامی ایران گفت که مذاکرات غیرمستقیم تهران- واشنگتن فقط به برنامه هسته‌ای مربوط می‌شود و نه موضوع دیگری.

رویداد ۲۴| به گزارش ایسنا، «فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه گفت که «صحبت درباره توقف برنامه هسته‌ای ما بر دیپلماسی تأثیر می‌گذارد و ممکن است به توقف آن منجر شود».

مهاجرانی که با الجزیره گفت‌وگو می‌کرد، در ادامه تاکید کرد: پیشنهاد واشنگتن برای توقف برنامه هسته‌ای ما نشان دهنده عدم جدیت آن در دستیابی به توافق است.

سخنگوی دولت افزود: اساس مذاکرات، اطمینان‌بخشی طرف مقابل در مورد برنامه هسته ای ایران در ازای لغو تحریم‌هاست.

او با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه ایران همزمان با آغاز مذاکرات خاطرنشان کرد: اعمال تحریم‌های بیشتر بی‌اعتمادی ما به واشنگتن و عدم جدیت آن را تقویت می‌کند.

سخنگوی دولت ایران اضافه کرد: مذاکرات ما با واشنگتن فقط به برنامه هسته‌ای مربوط می‌شود و نه چیز دیگری.

مهاجرانی تأکید کرد: رژیم صهیونیستی به دنبال خرابکاری در مذاکرات است و واشنگتن باید به این موضوع توجه کند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۲۱:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۹
شما اگر جدیت برای مذاکرات داشتید هشت سال زمان دوره اوباما وچهار سال دوره بایدن رو از دست نمی‌دادید
لجبازی درون حکومتی باعث شد تا الان دلقک بازی ترامپ رو به جان بخرید
نظرات شما