صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۰۹۶۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا با ترکیب جدید

دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا با ترکیب جدید برگزار می‌شود.

رویداد۲۴| وزیر خارجه عمان از خواست مشترک تهران و واشنگتن برای توافق مبتنی بر احترام دوجانبه و تعهدات پایدار خبر داد.

عباس عراقچی، مذاکره‌کننده ارشد هم با ابراز رضایت از سرعت مذاکرات، از اضافه شدن کارشناسان سازمان انرژی اتمی و دیگر نهاد‌ها در مذاکرات آتی خبر داد.

وزیر خارجه ایران گفت: چندین بار به صورت مکتوب نظرات خود را منتقل کردیم. فضای مذاکرات جدی و کاری است. اما معنی این مذاکرات این نیست که تمام اختلافات حل شده است، در موضوعات مختلف باید دید که چگونه می‌توان اختلافات را حل کرد. درباره جزئیات مذاکره باید بیشتر صحبت کنیم.

یک مقام آمریکایی نیز پیشرفت در مذاکرات را تایید کرد. قرار است دور چهارم مذاکرات روز شنبه ۱۳اردیبهشت برگزار شود. اینکه عمان یا یک کشور اروپایی میزبان خواهد بود، هنوز قطعی نیست.

همانند دو دور قبلی مذاکرات، دیروز هیات‌های ارشد ایرانی و آمریکایی به ارزیابی و جمع‌بندی از نشست فنی-کارشناسی پرداختند. این مذاکرات نزدیک به هفت ساعت به طول انجامید.

از آنجا که طی این دور از مذاکرات، گفت‌و‌گو‌های فنی نیز انجام گرفت، می‌توان گفت این دور نسبت به دو دور پیشین، گفت‌و‌گو‌هایی جدی‌تر بین تهران و واشنگتن انجام گرفته است.

در همین خصوص اکسیوس نوشت اینکه ایران و آمریکا بر سر دیدار مجدد توافق کردند، نشانه‌ای از پیشرفت بیشتر در روند مذاکرات است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
قرار بود فقط هسته ای باشه .منظور از موضوعات مختلف چیه .با مردم رو راست باشید .
نظرات شما