صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 06
کد خبر: ۴۰۹۹۵۳
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

انفجار یک سوله در اصفهان، کشته داد

منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، اظهار کرد: حادثه انفجار ساعت ۱۰:۳۰ صبح امروز سه‌شنبه ۹ اردیبهشت سوله شرکت اوانار پارسیان واقع در بخش میمه شهرستان شاهین‌شهر و میمه رخ داد.

رویداد۲۴| مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از انفجار سوله شرکت اوانار پارسیان واقع در بخش میمه شهرستان شاهین‌شهر و میمه خبر داد.

منصور شیشه‌فروش اظهار کرد: حادثه انفجار ساعت ۱۰:۳۰ صبح امروز سه‌شنبه ۹ اردیبهشت سوله شرکت اوانار پارسیان واقع در بخش میمه شهرستان شاهین‌شهر و میمه رخ داد. بلافاصله عوامل اورژانس و هلال احمر به محل حادثه اعزام شدند.


بیشتر بخوانید: آتش‌سوزی در نور ۷ مغازه را خاکستر کرد


وی افزود: این حادثه تحت کنترل قرار گرفت، اما در اثر آن یک نفر جان خود را از دست داد و دو نفر به دلیل سوختگی مصدوم شدند که توسط تیم‌های اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: علت وقوع این حادثه در حال بررسی است و خساراتی نیز به سقف و سازه سوله وارد شده است.

نظرات شما