صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 09
کد خبر: ۴۱۰۴۳۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

تجمع اعتراضی خانواده مفقودین حادثه بندرعباس مقابل درب ورودی بندر

بعضی از اعضای خانواده افرادی که در حادثه انفجار بندرعباس مفقود شده‌اند با حضور در مقابل ورودی این بندر خواستار تعیین تکلیف وضعیت عزیزان خود شدند.

رویداد۲۴| ظهر امروز حدود ۳۰ تا ۴۰ نفر از افرادی که پس از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی یکی از اعضای خانواده‌شان مفقود شده است، مقابل ورودی درب این بندر تجمع کردند.

این افراد با در دست داشتن تصاویر عزیزان خود خواستار تعیین تکلیف وضعیت مفقودی آن‌ها شدند.

یکی از این افراد گفت: مسئولان پیکر عزیزمان را زودتر تحویل ما دهند. پیگیری‌های خبرنگار از تداوم عملیات شناسایی و احراز هویت جانباختگان این حادثه خبر دارد.


بیشتر بخوانید: شمار جان‌باختگان شناسایی شده در حادثه بندرعباس به ۳۶ نفر رسید


صبح امروز مدیرکل پزشکی قانونی هرمزگان از شناسایی پیکر ۳ تن دیگر از جانباختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی خبر داده بود. بر این اساس شمار پیکر‌های شناسایی شده به ۳۶ نفر رسید.

در حادثه انفجار بندر شهید رجایی به دلیل شدت انفجار و آتش‌سوزی تعدادی از پیکر جانباختگان حادثه در لحظه کشف قابل شناسایی نیست. متاسفانه در این حادثه ۷۰ تن از شهروندان جان خود را از دست دادند.

منبع: فارس
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۶:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
47 سال به مردم دروغ گفتند این هم روش!
نظرات شما