صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 03
کد خبر: ۴۱۲۸۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۴ نظر

طعنه نماینده عضو جبهه پایداری به پزشکیان درباره ساده زیستی

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی، سیاست‌های آمریکا در منطقه را نشانه‌ای از ناکارآمدی و شکست این کشور دانست.

رویداد۲۴| قاسم روانبخش، نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری گفت: سالگرد پیروزی و آزادی خرمشهر را تبریک می‌گوییم. از آن روز تاکنون خرمشهر‌ها آزاد شدند و آزاد خواهند شد.

بنا به روایت ایسنا، روانبخش بیان کرد: نمی‌شود شعار ساده زیستی شهید رئیسی را داد ولی از وزرایی استفاده کرد که سفر‌های میلیاردی می‌روند.

نماینده قم گفت: در موضوع مذاکرات غیرمستقیم بار دیگر برای هزارمین بار اثبات شد که آمریکا قابل اعتماد نیست. ترامپ قمارباز اخیراً از سر ضعف و نادانی، تصویری از محق بودن ایران را به دنیا نشان داده است. آقای ترامپ گدایی شما در منطقه خلیج فارس در خانه اعراب منطقه و غارت و دزدی اموال مردم منطقه بهترین دلیل بر بیچارگی و فقر شما آمریکایی‌هاست.

وی ادامه داد: شکست طرح‌های مختلف ترامپ در برابر روسیه و چین و ایران و منطقه نشان ضعف آمریکا در سیاست خارجی است و آخرین شکست شما در برابر مردم مظلوم قهرمان و مقاوم یمن، نشانه ضعف و درماندگی آمریکا و شخص شماست. جناب آقای رئیس‌جمهور قطع برق صنعت به ویژه فولاد و سیمان کشور را فلج می‌کند و در سال سرمایه‌گذاری برای تولید موجب فلج شدن کشور می‌شود. پروژه مسکن ملی به خاطر کمبود فولاد و سیمان در حال تعطیل شدن است.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۲۳:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
تودولت سیزدهم هم ازاین سفرها حتی سنگین ترش رفتن والا
ناشناس
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
این روانبخش هم باید یه فکری به حال روانش بکنه په نه په سیاست های شما بسیار موفق بوده یه نگاه به غزه وسوریه و لبنان و حزب‌الله و عراق و.....بنداز اصلا چرا جای دور بریم به مملکت داغون خودمون با بی برقی وبی آبی و گرانی وتورم وحشتناک والودگی هوا و....عینک بدم خدمتتون اگه چشماتون نمیبینه
ناشناس
۱۵:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
شیخ؛ با همین ادا و اطوار عوام پسند مارو به خاک سیاه نشوندید
ناشناس
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
آقای روانبخش دو تن از وزیران مرحوم رییسی به اختلاس و ... محکوم شدن .چرا پیگیر پرونده چای دبش و نهاده های دامی در دولت انقلابی نمیشوید .
نظرات شما