صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۱۳۵۱۷
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۴

فوری| سرمربی جدید استقلال مشخص شد

گزارشات حاکی از آن است که فابیو کاریله برزیلی پس از فینال جام حذفی سرمربی استقلال خواهد شد.

رویداد۲۴| فابیو کاریله برزیلی پس از فینال جام حذفی سرمربی استقلال خواهد شد. قرارداد این سرمربی برزیلی با استقلال ۱.۵ میلیون دلار خواهد بود که این رقم بسیار بالایی است.

عملکرد ضعیف فابیو کاریله در تیم‌های آسیایی:

۱_دو مقطع حضور در الاتحاد عربستان که یک عنوان سوم حاصل این دوره از فعالیت حرفه‌ای او بوده است.

۲_دو سال نیز سرمربی ناکازاکی بود که موفق نشد تا این تیم را به لیگ برتر ژاپن بیارد و نهایتا برکنار شد.


بیشتر بخوانید: درگیری مجتبی جباری و دیدیه اندونگ؛ ستاره خارجی استقلال دوباره اخراج شد


برخلاف تصور عده‌ای، کاریله فوتبالی کاملا تدافعی و متمرکز بر ضدحمله ارائه میدهد و در برزیل به فوتبال فشرده با مالکیت بسیار پایین معروف است.

توییت‌های زیادی را در شبکه اجتماعی ایکس می‌توان پیدا کرد؛ از انتقاد هواداران سانتوس و کورنتیانس نسبت به سبک بازی این سرمربی که فوتبال جذابی ارائه نمیدهد و مورد پسند تماشاگران نخواهد بود.

نقل قول معروفی نیز از این سرمربی وجود دارد که میگوید «وقتی گل‌های زیادی دریافت کنی، از بردن بازی دور میشوی، اما اگه بازی ۰-۰ باشه و یک گل بزنی، برنده‌ای!»

منبع: طرفداری

نظرات شما