صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 08
کد خبر: ۴۱۳۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

جزئیات تازه از ماجرای ترور یک قاضی در شیراز

قاضی احسان باقری از قضات دستگاه قضایی و رییس شعبه ۱۰۲ کیفری ۲ شیراز صبح امروز در حال عزمت به محل کار مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت که متاسفانه در پی این اقدام تروریستی جان باخت.

رویداد۲۴| مطابق بررسی‌های دقیق صورت‌گرفته، شهید باقری ساعت ۵:۳۰ صبح امروز به قصد مراجعه به محل کار، از منزل خود خارج شده که از سوی ۲ مرد ناشناس با سلاح سرد مورد ضرب و جرح قرار می‌گیرد.

بنا به تحقیقات صورت گرفته قاضی شهید احسان باقری از قضات جهادی بوده است که به دلیل کثرت رسیدگی در پرونده‌ها، خارج از ساعت اداری در شعبه خود به بررسی پرونده‌ها می‌پرداخته و تا ساعت‌ها پس از زمان اداری در شعبه مشغول رسیدگی به پرونده‌ها و صدور رای بوده است. همکاران وی عنوان می‌کنند شهید باقری حتی برای سریع‌تر انجام شدن کار ارباب رجوع که همواره مورد تاکید رئیس دستگاه قضا بوده است، پرونده‌ها را برای بررسی به منزل هم می‌برده و کار مطالعه پرونده‌ها را در منزل نیز انجام می‌داده است.


بیشتر بخوانید: فوری| قاضی دادگاه کیفری در شیراز به قتل رسید


این گزارش حاکی است؛ پس از حضور تیم‌های تخصصی در صحنه شهادت قاضی باقری، تعدادی پرونده در خودرو وی مشاهده شده است که شهید باقری جهت رسیدگی آنها را به منزل برده بوده تا رسیدگی به کار ارباب رجوع سریعتر انجام شده باشد.

قاضی شهید احسان باقری دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم‌شناسی، متاهل و دارای یک فرزند است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۸:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
خدا رحمتش كنه ، واقعا قضاوت شغل بسيار پر مسيوليت و ظريف و حساسيه و متاسفانه يك سر دعوا كه حكم بر عليه او صادر ميشه معمولا به هر دليل موجه و غير موجه شاكيه !خدا به خانواده ايشون صبر بده ،روحش شاد ،
نظرات شما