صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۱۵۱۰۹
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۶ نظر
رویداد۲۴ گزارش می‌دهد:

هانیه بهبودی کیست؟ | قتل قهرمان مچ‌اندازی بانوان ایران به دلیل بی‌حجابی

هانیه بهبودی، قهرمان مچ اندازی توسط همسرش به قتل رسید. قاتل مدعی شد که همسرش تصاویری با حجاب نامتعارف از خود در فضای مجازی منتشر کرده بود

رویداد۲۴ |  قتل هانیه بهبودی پورامغان، قهرمان ۲۳ ساله مچ‌اندازی بانوان ایران، موجی از اندوه و بهت را در میان جامعه ورزش و عموم مردم به‌دنبال داشت. این ورزشکار جوان و مادر یک دختر چهارساله، روز جمعه ۱۶ خرداد، در اقدامی هولناک توسط همسرش به قتل رسید. بررسی‌ها نشان داد که قاتل، با بریدن رگ‌های دست همسرش سعی در صحنه‌سازی خودکشی داشته است.

به‌گفته دادستان عمومی و انقلاب فریمان، قاضی مهدی حقدادی، این پرونده در نیمه‌شب پانزدهم خرداد، زمانی آغاز شد که اورژانس پیکر نیمه‌جان زن جوانی را به بیمارستان الزهرا (س) منتقل کرد. آثار کبودی روی چهره و بریدگی عمیق در مچ دستان، اولین نشانه‌های جنایتی از پیش طراحی‌شده را آشکار کرد. با مرگ هانیه در بیمارستان، روند قضایی پرونده با حضور بازپرس ویژه آغاز شد.

بررسی‌های اولیه حاکی از آن بود که عامل جنایت تلاش کرده ماجرا را به‌صورت خودکشی جلوه دهد. با این حال، آثار کبودی زیر گلو و جراحات شدید در ناحیه سر، فرضیه قتل را تقویت کرد. در ادامه، مشخص شد که همسر ۳۳ ساله مقتول که «جلال اصلاحی» نام دارد و پسرخاله‌اش نیز بوده، دختر چهار ساله‌شان را به خانه مادربزرگش سپرده و خود به مکان نامعلومی گریخته است. تحقیقات شبانه پلیس آگاهی با رصد اطلاعاتی و هدایت‌های قضایی آغاز شد.

ماجرای قتل هانیه بهبودی چیست؟

در جریان بازجویی‌ها، متهم به قتل، با اشاره به سابقه ورزشی همسرش و قصد او برای مربی‌گری در رشته تربیت بدنی، به بروز اختلافات زناشویی و سوءظن‌هایی که نسبت به او داشته اعتراف کرد. او گفته است: «همسرم تصاویری با حجاب نامتعارف در فضای مجازی منتشر کرده بود که موجب عصبانیت من شد.»

وی در ادامه مدعی شده است: «یک پیامک اشتباهی از شماره همسرم دریافت کردم که به او سوءظن پیدا کردم. دیگر نتوانستم خودم را کنترل کنم. آن شب، ابتدا دخترم را به منزل مادرم بردم. وقتی برگشتم، با همسرم مشاجره کردم. ناگهان گلویش را فشار دادم تا بیهوش شد. بعد سرش را به شدت به کف خانه کوبیدم. اما باز هم آرام نشدم. از روی یخچال چاقوی قصابی را برداشتم و مچ دستانش را بریدم. بعد نزد مادرم رفتم، ماجرا را گفتم و او را به خانه برگرداندم. زمانی که مادرم پیاده شد، از آنجا فرار کردم.»

این اظهارات در حالی بیان شده که دادستان فریمان تأکید کرده چاقوی قصابی، به‌عنوان آلت قتاله کشف شده و تحقیقات برای شناسایی تمام ابعاد این جنایت ادامه دارد. در پی تشدید فشار‌های اجتماعی و رسانه‌ای، پدر مقتول سرانجام دامادش را به پلیس معرفی کرده و وی بلافاصله بازداشت شده است.

بیوگرافی هانیه بهبودی

هانیه بهبودی، متولد فریمان، دانشجوی رشته تربیت بدنی و از قهرمانان مطرح مچ‌اندازی استان خراسان رضوی بود. او به‌تازگی از مسابقات ملی گرگان بازگشته بود که این اتفاق تلخ برایش رقم خورد. بسیاری از فعالان اجتماعی و ورزشی، این جنایت را مصداق بارز خشونت خانگی دانسته و خواستار رسیدگی سریع و قاطعانه به آن شده‌اند.

این پرونده دردناک، بار دیگر توجه افکار عمومی را به مسئله خشونت علیه زنان و نیاز فوری به آگاهی‌رسانی، حمایت قانونی، و سازوکار‌های پیشگیری از چنین فجایعی جلب کرده است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۶:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۹
لعنت به شوهرش روانی دوقطبی.هانیه حیف شد بخدا آدم دلش به درد میاد?
زیزی
۰۸:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۹
خاوادش چرا ساکتند اگه دولت هم همسرش را اعدام نکرد.
مثل فیلم آبنبات چوبی که دامادی که به خواهرزنشش تجاوز کرده بود بعد کشته بودش خانوادهومقتول خودشون داماد را کشتن اگه چند نفر وقتی دولت قصاص نمیکنه دست به کار بشن خودشون قصاص کنن درس عبرت برا جامعه میشه
کریم
۱۷:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
کشتن به ناحق بانو هانیه بهبودی واقعاً ظلم بزرگی است که بدست شوهر قاتل کشته شده
طناز
۱۶:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
تمام این جنایتهابهاطربی حجابی
لیلا
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
روانی آشغال خب طلاقش میدادی
رضا
۱۴:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
چرا مجلس و ائمه جمعه ساکتند ... چون خوشحالند
نظرات شما