صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۱۸۱۴۲
تاریخ انتشار: ۰۶:۳۵ - ۰۸ تير ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۵ نظر

کیهان اعلام جنگ کرد؛ ترامپ و نتانیاهو نباید زنده بمانند

روزنامه کیهان نوشت: ملت امام حسین (ع) در حماسه تشییع، علیه آمریکا و اسرائیل اعلام جنگ کرد و تصریح کرد که ترامپ و نتانیاهو نباید زنده بمانند.

رویداد۲۴| روزنامه کیهان مراسم تشییع شهدای جنگ ایران و اسرائیل که دیروز در تهران برگزار شد و را عکس یک کرده و با تیتر «ملت امام حسین (ع): ترامپ و نتانیاهو نباید زنده بمانند» نوشت: «ملت امام حسین (ع) به صورت سربازان داخلی اسرائیل در جبهه تحریف که در خیال اسلام‌زدایی از ایران عزیز هستند و می‌خواهند فاتحه اسلام را بخوانند، سیلی تاریخی نواخت و بار دیگر ثابت کرد، ارزش‌های اسلام و آرمان‌های انقلاب است که همبستگی به‌وجود آورده و جامعه ایران اسلامی را یکپارچه کرده است.»

این روزنامه اصولگرا افزود: «اسرائیل با تجاوز غافلگیرانه و هماهنگ شده با آمریکا در پی براندازی نظام سیاسی بودند، اما با مشاهده حکمت و درایت ولی فقیه، اقتدار دفاعی و همبستگی مردم سراسیمه برای آتش‌بس به التماس افتادند. ملت امام حسین (ع) در حماسه تشییع، علیه آمریکا و اسرائیل اعلام جنگ کرد و تصریح کرد که ترامپ و نتانیاهو نباید زنده بمانند.»

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علیرضا
۰۹:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۸
این مردک نمیفهمد در آنجا این افراد نیستند که تصمیم میگیرند و حذف آنها کاری عقلایی نیست و هزینه بسیار و ضرر بسیار تری دارد .
ناشناس
۰۹:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۸
این یک ماموریت است. شک نکنید.
رضا
۰۸:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۸
کیهان دشمن ایران و ایرانی
ناشناس
۰۷:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۸
یکی باید پیدا بشه ساختار نظامی و امنیتی مملکت رو از مود پیک نیک دربیاره
اینا همه چیو زدن به شوخی و شعارهای ارزشی گنده گویی الکی
یارو قاسم سلیمانی رو ترور کرد
رییسی رو ترور کرد ، نصرالله و نیلفروشان ترور کرد
سلامی رو ترور کرد
اینا یه خط در میون گیج میزنن و گنده گویی الکی میکنن برای م۱رف داخلی هنوز
ناشناس
۰۶:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۸
اما امام حسین اعلام جنگ نکرد. فقط بدون هیاهو اعتراض کرد. معلوم است این جماعت الگو یشان کسی غیر از امام حسین است. البته این جماعت از ابتدا اینگونه بودند. امام نه الگو بلکه پارتی. بقول خودشان شفیع.
نظرات شما