صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 14
کد خبر: ۴۱۸۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۱۰ تير ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

سردار وحیدی: در صورت حمله مجدد دشمن، امکانات زیادی برای پاسخ به کار گرفته می شود

مشاور فرمانده کل سپاه درباره احتمال نقض آتش‌بس و پاسخ احتمالی ایران، گفت: در صورت حمله مجدد دشمن، امکانات زیادی برای پاسخ به‌ کار گرفته می‌شود.

رویداد۲۴| سردار احمد وحیدی مشاور فرمانده کل سپاه، درباره احتمال نقض آتش‌بس توسط دشمن صهیونیستی و واکنش سپاه در قبال آن، اظهار داشت: قدرت موشکی ایران برای پاسخ به دشمن صهیونیستی در وضعیت عالی قرار دارد.

به نقل از دفاع پرس، سردار وحیدی افزود: رزمندگان اسلام برای پاسخ به دشمن صهیونیستی تدارک وسیعی دیده‌اند و می‌توانند دشمن را منکوب کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا موشک «قاسم بصیر» برای پاسخ به دشمن صهیونیستی در صورت تجاوز مجدد صهیونیست‌ها روی لانچر می‌رود، گفت: امکانات زیادی برای پاسخ به دشمن تدارک دیده شده که ‌در صورت تجاوز دشمن به کار گرفته می‌شود.

مشاور فرمانده کل سپاه در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه آیا از آمریکا سیگنالی مبنی بر تداوم آتش‌بس مشاهده شده خیر، عنوان کرد: ما از آمریکا جز تجاوز، خیانت و بدعهدی چیزی ندیدیم.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
۰۸:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
لطفا برای دفاع از مردم کاری بکنید . کشور بدون پدافند برای مردم امن نیست . موشک کار پدافند را نمی کند .
ناشناس
۲۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۰
نظام ایران چاره‌ای بجز ایجاد بازدارندگی هسته‌ای و تولید و آزمایش کلاهک هسته‌ای و موشک قاره‌پیما نداره.
در صورت حمله مجدد که نشد حرف!.
نظرات شما