صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 15
کد خبر: ۴۲۰۶۴۰
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۲۷ تير ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
وال استریت ژورنال:

پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شد

خبرنگار وال استریت ژورنال به نقل از منابعی که آنها را «مطلع» خواند، مدعی شد صحبت‌هایی میان ایران و کشورهای اروپایی در رابطه با تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه انجام گرفته است.

رویداد۲۴| «لارنس نورمن» خبرنگار وال استریت ژورنال روز جمعه در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «به گفته منابع، در تماس شب گذشته میان وزرای خارجه سه کشور اروپایی و کایا کالاس (مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا) با سید عباس عراقچی (وزیر خارجه ایران)، موضوع تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه ذیل برنامه هسته‌ای مطرح شد. در این پیشنهاد از ایران خواسته شد گفت‌وگوهای هسته‌ای با آمریکا و کشورهای اروپایی را از سر بگیرد و همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را نیز دوباره آغاز کند. پیشنهاداتی هم در رابطه با محدودسازی ذخایر اورانیوم غنی‌شده مطرح شد، هرچند جزئیات خاصی ارائه نشده است. منابع می‌گویند باید بر روی شرایط دقیق کار شود.»

وی ادامه داد: «پیشنهاد مطرح شده، تمدید یک‌باره ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه است. ضرب‌الاجل فعلی تا ماه اکتبر ادامه دارد اما در صورت موافقت ایران - و متحدانش در شورای امنیت یعنی روسیه و چین - احتمال تمدید بیشتر آن وجود خواهد داشت.»

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۹:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۷
گفتند چشم در خدمتیم ؟
نظرات شما