صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 09
کد خبر: ۴۲۲۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۶ نظر

فوری| موافقت رهبر انقلاب با استعفای صدیقی از امامت جمعه تهران

رهبر انقلاب با درخواست کاظم صدیقی برای معاف شدن از اقامه نماز جمعه تهران موافقت کردند.

رویداد۲۴| فارس نوشت: در پی نامه حجت الاسلام والمسلمین صدیقی خطاب به رهبر انقلاب برای معاف شدن از اقامه نماز جمعه تهران، آیت الله خامنه ای با درخواست وی موافقت کردند.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در نامه خود به رهبر انقلاب ضمن تشکر به دلیل انتصاب خود به عنوان امام جمعه موقت تهران و اقامه نماز جمعه در هفده سال گذشته، خواستار معاف شدن از اقامه نماز جمعه به سبب تمایل برای تمرکز بر کارهای علمی و تدریسی و تبلیغی شده است.

 آیت الله خامنه ای ضمن تشکر از جناب آقای صدیقی برای اقامه نماز جمعه تهران در هفده سال گذشته و ایراد خطبه‌های مفید و مؤثر در دفاع از نظام اسلامی و بیان توصیه‌های معنوی و اخلاقی در خطبه‌ها، با درخواست وی موافقت کردند.

منبع: فارس
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۰:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۳
امیدوارم علی رغم استعفا پدر به موضوع دادگاه پسر وعروسش بدون اغماض رسیدگی شود واستفعا سر پوشی برای تبرئه نباشد
ناشناس
۲۱:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۲
خاتمی و جنتی هم باید استعفا بدن
هوتن
۱۸:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۲
خبر دیر صحیح تره
ناشناس
۱۷:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۲
آقا بوی بدی به مشامم میرسه: شیخ تا الان که داشت نماز برگزار می کرد و امر به معروف و نهی از منکر هرچی زمین بالای شهر بود را هاپولی کرد از الان که میخواد به قول خودش تمرکز کنه بر کارهای علمی و تدریسی و تبلیغی میخواد کجا را به نابودی بکشونه؟
رضا
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۲
یعنی اگر استعفا نمی داد همچنان بوووود
ناشناس
۱۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۲
خدا به علم رحم کند .شیخ نمیشه کاری نکنی ؟ بشین خونه کتاب بنویس .
نظرات شما