صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 08
کد خبر: ۴۲۲۸۸۶
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

 روایت شهرام دبیری از سفر به قطب جنوب: لوکس و پرهزینه نبود

معاون سابق پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: «سفر من به قطب جنوب از حدود ۱۰ ماه پیش از ورودم به دولت برنامه‌ریزی شده بود و به هیچ وجه سفر لوکس یا پرهزینه‌ای نبود. برخلاف آنچه برخی وانمود کردند، این سفر ماجراجویانه و همراه با سختی‌هایی مانند امواج ۱۰ متری بود.»

رویداد۲۴| شهرام دبیری، معاون سابق پارلمانی رئیس‌جمهورِ جمهوری اسلامی ایران، درباره حواشی و جزئیات سفرش به قطب جنوب توضیحاتی ارائه کرد.

دبیری گفت: عرض کنم که در آن زمان که در سفر بودم، امکان پاسخگویی مستقیم نداشتم و برخی دوستان در دولت بر اساس برداشت‌های خودشان اظهارنظر کردند. این سفر از حدود ۱۰ ماه پیش از ورودم به دولت برنامه‌ریزی شده بود و به هیچ وجه سفر لوکس یا پرهزینه‌ای نبود. برخلاف آنچه برخی وانمود کردند، این سفر ماجراجویانه و همراه با سختی‌هایی مانند امواج ۱۰ متری بود. 

ما در کشتی بودیم، با لباس‌های خاص و شرایط سخت، حتی برای غذا خوردن از برچسب‌های ضدتهوع استفاده می‌کردیم. این سفر در تعطیلات نوروز که مجلس تعطیل بود، با هزینه شخصی انجام شد و حتی در طول سفر، تلفنی با آقای پزشکیان در ارتباط بودم. ایشان گفتند که فشار رسانه‌ای زیاد است، اما بیشتر جو رسانه‌ای بود و شاید برخی به‌صورت هدفمند این فضا را ایجاد کردند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۹:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۲
داداش مگه رفتی امام زاده داود که میگی لوکس و پرهزینه نبود
ناشناس
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۲
رفتن به سفر قطب ، از روی شکم سیری و وجود آسایش فراوان در زندگی است ، تا قدری تنوع ایجاد شود . پس ساکت باش و مردم را مثل خودت بی ... فرض نکن .
نظرات شما