صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 06
کد خبر: ۴۲۳۶۸۰
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان کشته شد

فرمانده انتظامی «سلسله» گفت: درگیری ماموران ایست بازرسی با یک فرد مهاجم در ورودی شهر الشتر مرکز این شهرستان منجر به هلاکت فرد مهاجم و کشته و زخمی شدن ۲ شهروند شد.

رویداد۲۴| فرمانده انتظامی «سلسله» گفت: درگیری ماموران ایست بازرسی با یک فرد مهاجم در ورودی شهر الشتر مرکز این شهرستان منجر به کشته شدن فرد مهاجم و کشته و زخمی شدن ۲ شهروند شد.

سرهنگ محمد بوستان افروز در تشریح جزئیات حادثه تیراندازی در ورودی این شهر اظهار کرد: ماموران مستقر در ایست بازرسی ورودی شهر توسط فردی مهاجم مورد حمله قرار گرفتند که یک قبضه سلاح کلت کمری و یک تیغه چاقو در اختیار داشت.

وی افزود: این فرد به سمت ماموران شلیک کرد و عوامل انتظامی در پاسخ به این حمله فرد مهاجم را با آتش متقابل زمین‌گیر کردند.

سرهنگ بوستان افروز عنوان کرد: در این درگیری یک دستگاه خودروی عبوری وارد ایست بازرسی شده که مورد اصابت گلوله قرار گرفت، راننده خودرو قبل از رسیدن به بیمارستان جان خود را از دست داد و سرنشین نیز مجروح شد.

 

وی بیان کرد: ابعاد این موضوع به صورت ویژه و دقیق تحت رسیدگی قرار دارد و اخبار تکمیلی متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۴:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۹
بابا چخبره حداقل تیر اندازی درست رو یاد بگیرید وقتی یارو کلت داشته با کلت بهش شلیک میکردید یا هم کلاش رو روی تک تیر تنظیم کنید بدتر هزینه میسازید
نظرات شما