صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 06
کد خبر: ۴۲۴۱۰۵
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

وزیر دفاع: برای هرگونه ماجراجویی جدید دشمن آمادگی کامل داریم

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران گفت: ما تحرکات دشمن را به‌دقت زیر نظر و برای هرگونه ماجراجویی جدید آمادگی داریم.

رویداد۲۴| به گزارش ایسنا، امیر عزیز نصیرزاده در دیدار فرمانده نیروی دفاع ملی جمهوری آفریقای جنوبی اظهار کرد: ایران براساس حق مشروع، پاسخ قاطع و محکم به رژیم صهیونیستی داد تا جایی که دشمن از طریق برخی واسطه‌ها درخواست آتش‌بس داد.

وزیر دفاع یادآور شد: ایران برای جلوگیری از توسعه بحران با درخواست آنان موافقت کرد ولی ما تحرکات دشمن را به دقت زیر نظر و برای هرگونه ماجراجویی جدید آمادگی داریم.

امیر نصیرزاده تاکید کرد: رژیم صهیونیستی با سانسور شدید مانع از روشن شدن میزان خسارت‌ها به خود می‌شود اما مقامات این رژیم خودشان بهتر می‌دانند چه ضربه‌ای به آن‌ها وارد شد.

فرمانده نیروی دفاع ملی جمهوری آفریقای جنوبی هم در این دیدار اظهار کرد: آرمان‌های رهبران فقید دو کشور نلسون ماندلا و امام راحل در مبارزه با بی‌عدالتی و تبعیض از اشتراکات فراوانی برخوردار است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۹:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۱
خوب آماده باشید که داره شروع میشه
نظرات شما