صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۲۷۰۵۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۴

لاریجانی: همکاری‌های ایران و عراق عینی‌تر شود

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران گفت: عراق کشوری دوست، هم‌کیش و قوی منطقه است و همکاری‌های ایران و عراق راهبردی است. در شرایط پر تحرک امروز، این همکاری‌ها باید عینی‌تر شود.

رویداد۲۴| دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در دیدار با رهبر جریان حکمت ملی عراق، گفت: در شرایط پرتحرک امروز همکاری‌های ایران و عراق باید عینی‌تر شود.

به گزارش شورای عالی امنیت ملی، علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز شنبه ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۴ میزبان حجت الاسلام و المسلمین سید عمار حکیم از بزرگان سیاسی و فرهنگی عراق بود.

حجت الاسلام حکیم در این دیدار با بیان اینکه جنگ اسرائیل علیه ایران، برخلاف تصور رژیم صهیونیستی به قدرت ایران در منطقه افزود و مسلمانان نقش قدرتمند ایران را ستودند، گفت: امروز رفتار شرورانه رژیم صهیونیستی در نظریه 'اسرائیل بزرگ' حقانیت ایران در غده سرطانی خواندن این رژیم را نشان داد و امروز کل منطقه نسبت به ماجراجویی اسرائیل حساس شده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در این دیدار عراق را کشوری دوست، هم‌کیش و قوی منطقه خواند و همکاری‌های ایران و عراق را راهبردی توصیف و تاکید کرد: در شرایط پر تحرک امروز، این همکاری‌ها باید عینی‌تر شود.

نظرات شما