صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 07
کد خبر: ۴۲۹۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۰۱ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
شریعتمداری خبر داد؛

بورسیه تحصیلی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای ۱۰۰۰ دانش آموز در ماهشهر و عسلویه

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس گفت: در راستای عمل به مسئولیت‌های خود در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس اقدام به بورسیه 1000 دانش آموز کردیم.

محمد شریعتمداری با اشاره به تاکید وزیر نفت مبنی بر رسیدگی به مناطق عملیاتی گفت: این 1000 دانش آموز همگی از فرزندان مستعد مناطق ماهشهر و عسلویه هستند که کار شناسایی این استعدادها از مدتی قبل آغاز شده بود تا ما بتوانیم این افراد که همگی در پایه‌های 8 تا 12 مشغول به تحصیل هستند را از ابتدای سال تحصیلی جدید تحت حمایت کامل تحصیلی قرار دهیم.

وی گفت: این دست اقدامات در راستای تاکیدات دکتر پزشکیان مبنی بر توانمندسازی نظام آموزشی و تجهیز و نوسازی مدارس با استفاده از منابع مسئولیت های اجتماعی صورت گرفته است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
منابع انسانی
۲۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۵
انشاالله جا برای استخدام بعد از تحصیل داشته باشید و گر نه ، انتظار ایجاد میکنید و جوانهای مردم بیکار ، بی انگیزه و سرخورده می کنید ، از طرف دیگر ، معضلی برای جانشین بعدی خودت و مدیران پتروشیمی ایجاد میکنید هر چند که الان دنبال این هستید رزومه برای خودتون ردیف کنید .
ناشناس
۲۰:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱
کار بسیار ارزشمند و خوبی انجام داده اید. خدا کند ادامه دار باشد.
نظرات شما