صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 06
کد خبر: ۴۲۹۲۹۱
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۰۱ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۳ نظر

 فوری| فعالسازی مکانیسم ماشه قطعی شد

خبرنگار وال استریت ژورنال می‌گوید که در نشست امروز سه کشور اروپایی با عراقچی هیچ چیزی مطرح نشد که احتمال فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» را کمتر کند.

رویداد۲۴| به گزارش اقتصادآنلاین، لارنس نورمن خبرنگار وال استریت ژورنال در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در نشست امروز سه کشور اروپایی - اتحادیه اروپا با عراقچی، هیچ چیزی مطرح نشد که احتمال فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» را کمتر کند.
گفتنی است که سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه که برای شرکت در اجلاس سالانه مجمع عمومی به نیویورک سفر کرده است، صبح امروز با وزرای امور خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه دیدار و گفت‌و‌گو کرد. در این نشست با توجه به اقدام ناموجه و غیرقانونی در شروع روند بازگرداندن تحریم‌های لغو شده شورای امنیت، برخی ایده‌ها و پیشنهاد‌ها برای تداوم دیپلماسی مطرح شد و مقرر گردید رایزنی‌ها با همه طرف‌های دخیل ادامه یابد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۲
ایران از سال ۱۴۰۱ درگیر جنگ داخلی بوده و خانواده‌های ایرانی هر روز درگیر جنگ و دعوا هستند. انقلاب ایران هم توطئه خود امریکا بوده که پول‌ها و دارائی‌های ایران در دوره شاه که در بانک‌های امریکا بوده را بالا بکشن. الان هم چون در سرنگون کردن شکست خوردن تحریم می‌کنن.
ناشناس
۲۳:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱
اتفاقی نیافتاده که همون برجامی که یه عده ریاکار می گفتند خسارت محض کلا از بین رفته. یعنی خسارت محض و کنسل کردیم.
Mig mig
۲۲:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱
۸ ساله که هی مذاکره میکنن وضع ما بدتر میشه ، جنگ هم که ۲۰ روز بیشتر طول نمیکشه ، بجنگین خوب
نظرات شما