صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 04
کد خبر: ۴۲۹۸۴۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۰۶ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

پاسخ تند تهران به بیانیه مشترک شورای همکاری و لندن درباره جزایر ایرانی

سخنگوی وزارت خارجه ادعا‌های بی‌اساس علیه تمامیت سرزمینی ایران در بیانیه مشترک شورای همکاری خلیج فارس و انگلیس را مردود دانست.

رویداد۲۴|«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه با مردود دانستن ادعا‌های بی‌اساس مطرح شده در بیانیه مشترک نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس و انگلیس در مورد جزایر سه‌گانه ایرانی در خلیج فارس، بر حاکمیت بلامنازع ایران بر جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی به عنوان بخش جدایی‌ناپذیر از قلمرو سرزمینی کشورمان تاکید و تصریح کرد این جزایر بخش لاینفک از سرزمین ایران بوده و خواهند بود و تکرار ادعا‌های بی‌اساس در بیانیه‌های سیاسی هیچ تغییری در واقعیت‌های جغرافیایی، تاریخی و حقوقی ایجاد نخواهد.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امور خارجه با رد گزاره‌های مداخله‌جویانه مندرج در بیانیه فوق، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در راستای اعمال حقوق حاکمیتی خود هر اقدام لازمی را که برای تامین ایمنی و امنیت در این جزایر ایرانی و صیانت از منافع کشور در محدوده آنها ضرورت داشته باشد، انجام خواهد داد.

بقائی افزود: انتظار می‌رود شورای همکاری خلیج فارس به جای تکرار ادعا‌های بی‌اساس و فراهم‌کردن مداخله مخرب طرف‌هایی که سیاست‌ها و حضورشان موجب بی‌ثباتی در منطقه خلیج فارس بوده است، تلاش‌های منطقه‌ای را برای توسعه همکاری به منظور تقویت تفاهم و اعتماد متقابل بین کشور‌های منطقه تقویت کرده و اجازه ندهند بازیگرانی همچون انگلیس که سیاست‌های منطقه‌ای آنها ذاتا ثبات‌زدا است در امور منطقه مداخله کنند.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۶
راه فقط یکی است
بستن با آمریکا و ... بقیه گذاشتن
ناشناس
۱۰:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۶
الان این بیانیه تند بود ؟؟؟؟
این به اصطلاح سخنگو عادی حرف زدنش که از این بیانیه تند ! خشن تر هست !!!!
اینا از گل نازکتر به انگلستان نمیتونن بگن دادا !
انگلستان عشق و امید و پناه و نهایت آمااااال شون ست دادا
نظرات شما