صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۳۱۱۲۳
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۱۵ مهر ۱۴۰۴

هادی چوپان به لاس‌وگاس رفت

قهرمان پرورش اندام ایران به دنبال دومین قهرمانی خود در مسابقات مستر المپیا در قلب آمریکاست.

رویداد۲۴| هادی چوپان، ورزشکار کشور بعد از یک ماه معطلی در دبی به خاطر کارشکنی آمریکا در صدور ویزا هفته گذشته راهی لاس وگاس شد. در همین رابطه سایت Endomondo بریتانیا امروز (سه‌شنبه)، نوشت: فرآیند ویزا برای هادی هر سال از صفر شروع می‌شود و بسیار پیچیده است، اما او هرگز تمرین را متوقف نمی‌کند تا این بار برای تکرار قهرمانی مستر المپیا بجنگد.

چوپان با یک قهرمانی و ۲ نایب قهرمانی در مسابقات مستر المپیا پرافتخارترین ورزشکار تاریخ پرورش اندام ایران به شمار می‌آید. ورزشکار کشور در سال ۲۰۲۲ قهرمان مستر المپیا شد و در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ نایب قهرمان شد. مسابقات مستر المپیا ۲۰۲۵ از تاریخ ۹ تا ۱۲ اکتبر (۱۷ تا ۲۰ مهر) در لاس‌وگاس برگزار می‌شود.

سایت hfitnessvolt می‌نویسد که هادی اولین گام خود با عبور از غول ویزا برداشت و دومین گامش هم قهرمانی و تاریخ سازی در مسابقات مستر المپیا است. رونی کلمن، قهرمان ۸ دوره مستر المپیا و اسطوره تکرارنشدنی پرورش اندام پیش بینی می‌کند که هادی چوپان قهرمان مستر المپیا ۲۰۲۵ خواهد شد.

منبع: فارس
نظرات شما