صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۳۱۶۳۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۱۹ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

ببینید| خارج کردن جنین ۳۵ ساله مومیایی از رحم یک زن!

پزشکان مشهد در یک عمل جراحی نادر، جنین مومیایی‌شده‌ای را که بیش از ۳۵ سال در رحم یک زن ۷۱ ساله باقی مانده بود، با موفقیت خارج کردند.

رویداد۲۴| جراح عمومی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پزشکان بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد در یک عمل جراحی نادر و پیچیده موفق شدند، جنین مومیایی‌شده‌ای را که بیش از ۳۵ سال در بدن مادر ۷۱ ساله اهل یکی از روستا‌های شهرستان بیرجند باقی مانده بود، با موفقیت خارج کنند.

دکتر وحید وحیدیان روز شنبه افزود: این بانوی بیرجندی که به دلیل درد شدید در ناحیه شکم و لگن به بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد مراجعه کرده بود، پس از انجام تصویربرداری‌های پزشکی، با تشخیص وجود توده‌ای غیرعادی در رحم، به سرعت در فهرست جراحی اورژانسی قرار گرفت.

وی بیان کرد: در حین عمل مشخص شد که توده حجیم مشاهده‌شده در رحم در واقع جنین مومیایی‌شده‌ای است که بیش از سه دهه پیش در جریان هشتمین بارداری بیمار در رحم وی باقی مانده بود.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۰
الان بهش یارانه میدن ؟ میشه بعنوان فرزند هشتم باهاش وام گرفت ؟
ناشناس
۱۶:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۹
حال بهم زن کامل.
نظرات شما