صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 20
کد خبر: ۴۳۲۸۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶:۲۳ - ۲۸ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

کیهان خطاب به حامیان مذاکره: منتظر باشید که ترامپ بر سر شما هم کثافت بریزد

روزنامه کیهان در ستون «گفت و شنود» امروز خود با اشاره به تظاهرات سراسری علیه دونالد ترامپ در آمریکا، به کنایه از حامیان مذاکره با واشنگتن انتقاد کرده و گفته است: «وقتی ترامپ با مردم خودش چنین می‌کند، حدس بزن با بقیه چگونه رفتار خواهد کرد.»

رویداد۲۴| روزنامه کیهان در ستون «گفت‌و‌شنود» امروز خود، با اشاره به تظاهرات گسترده در آمریکا علیه دونالد ترامپ، به کنایه از حامیان مذاکره با واشنگتن انتقاد کرده است.

کیهان نوشته است که «بزرگ‌ترین تظاهرات تاریخ آمریکا در ۵۰ ایالت و ۲۷۰۰ شهر این کشور علیه ترامپ برگزار شده و معترضان او را یک دیکتاتور بی‌عقل دانسته‌اند که با حمایت از جنایات صهیونیست‌ها، آمریکا را به سوی نابودی می‌برد.»

در ادامه این مطلب آمده است: «ترامپ در واکنش به اعتراضات، کلیپی با هوش مصنوعی ساخته که در آن خود را پادشاهی سوار بر جنگنده نشان می‌دهد که بر فراز جمعیت معترضان پرواز می‌کند و بر سرشان کثافت می‌ریزد!»

کیهان سپس با طعنه به حامیان مذاکره با آمریکا نوشته است: «وقتی ترامپ با مردم کشور خودش این‌گونه رفتار می‌کند، حدس بزن برخوردش با بقیه چگونه خواهد بود؟ اگر بگویم از خنده روده‌بُر می‌شوی یا از غصه دق می‌کنی!»

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۷:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۸
ریخت؛ نریخت!؟
نظرات شما