صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۳۳۲۳۵
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۰۱ آبان ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

واکنش زیدآبادی به تصویب قانون الحاق کرانه باختری؛ صلح برای اسرائیل همچون شوکران است

احمد زیدآبادی با انتقاد از سیاست‌های دولت نتانیاهو و احزاب اسرائیلی، آن‌ها را عامل تبدیل اسرائیل به «دولتی یاغی» در نگاه جهانیان دانست.

رویداد۲۴| زیدآبادی در یادداشتی تلگرامی، رقابت‌های سیاسی در اسرائیل و تصویب قانون الحاق کرانه باختری را مانعی برای صلح دانست و تاکید کرد که رهبران اسرائیلی از تناقضات فکری رنج می‌برند و بقای خود را در جنگ می‌بینند.

او در کانال تلگرامی خود نوشت: دولت گزاف‌اندیش نتانیاهو و رقابت مسموم بین احزاب سیاسی اسرائیل، «دولت عبری» را در چشم حامیان و متحدان آن به صورت «دولتی یاغی» در آورده است.

در حالی که دولت ترامپ تمام تلاش خود را بر پیشبرد طرح صلح ۲۰بندی او برای پایان جنگ در نوارغزه متمرکز کرده است، احزاب اسرائیلی در کنست یک مرحله از روند قانون الحاق کرانۀ باختری رود اردن را به تصویب رسانده‌اند! در نگاه عموم کشور‌های جهان از جمله دولت آمریکا، این اقدام معنایی جز جلوگیری از استقرار آتش‌بس و بازگشت به جنگ ندارد.

قریب به تمامِ احزاب اسرائیلی تکلیف‌شان با خودشان روشن نیست! حجم عظیمی از تناقضات، ذهن رهبران آنها را پریشان کرده است. گویی بقایشان به جنگی بی‌پایان گره خورده است و «صلح» همچون نوشیدن شوکرانی آنان را به کام مرگ می‌کشاند!

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
۲۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۱
زیدآبادی متخصص تمامی امور سیاسی اجتماعی فقهی ورزشی ریاضی ،ادبی بی ادبی هستند و از داخل دانشگاه تهران و زندان اوین مدرک گرفته اند رویداد هم به هیچ وجه نظرات مخاطبین را منتشر نمی کند نکند به قول رئیس جمهور عزیزمان ول کن بابا؟؟
ناشناس
۱۵:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۱
من برایم یک چی میگید شما به سوالی که واسش جوابی ندارید؟ یک شبهه ایجاد شد:
شما هم اسرائیل را اصلا قبول ندارید در عین حال به بخش فراکسیون اسرائیل انتقاد دارید!!؟
نظرات شما