صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 10
کد خبر: ۴۳۳۵۳۵
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۰۴ آبان ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۳ نظر

ببینید| قالیباف: روحانی و ظریف به روابط ایران و روسیه ضربه زدند

رئیس مجلس با انتقاد از مواضع رئیس‌جمهور و وزیر خارجه پیشین گفت این مواضع به همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه لطمه زده است. او تأکید کرد منافع ملی باید بر مصالح جناحی مقدم باشد.

رویداد۲۴| قالیباف در سخنانی تند علیه دولت‌های پیشین، روابط ایران و روسیه را محور انتقاد قرار داد.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس اظهار داشت: امروز که دستاورد‌های ملی کشور با حمایت شرکای جهانی به ثمر نشسته، وظیفه همه جریان‌های سیاسی است که منافع ملی را بر مصالح جناحی مقدم دارند و در تثبیت این موفقیت‌ها سهیم باشند.

 در این میان، متأسفانه برخی مواضع غیرمسئولانه از سوی رئیس‌جمهور و وزیر خارجه اسبق، روند همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه را تحت‌تأثیر قرار داده است.

 تصمیم بانک مرکزی برای ورود بانک آینده به فرایند «گزیر» بخشی از برنامه اصلاح نظام بانکی کشور است که با هدف بازگرداندن انضباط مالی و حفظ منافع سپرده‌گذاران اجرا می‌شود.

 با نظارت سران قوا و تصویب قانون جدید بانک مرکزی در مجلس یازدهم، زمینه اصلاح یا انحلال بانک‌های ناتراز فراهم شده تا ثبات مالی کشور تضمین شود.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۰:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
مرگ بر روسیه
مرگ بر مزدوران روسیه
ناشناس
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
چرا هر حرفی‌ در رابطه با روسیه بسیار حساس است ولی‌ در مورد آمریکا و اروپا نیست؟ درست است که آمریکا از دوران نخست وزیری دکتر مصدق تا به حال با ما عداوت و دشمنی کرده ولی‌ هیچ شهر و دهی‌ از ما را اشغال نکرده. روسیه بر عکس نقش بسیار زیانباری در دویست ساله اخیر در کشور ما داشته است. وزیر خارجه آمریکا خانم آلبریت، رئیس جمهور کلینتون و اوباما از دخالت در امور ایران ابراز تاسف و عذر خواسته ا‌ند. کی‌ یکی‌ از سردمداران کرملین چنین کاری کرده است؟
ناشناس
۱۲:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
این همه دستاورد خالی باف رو کجا بذاریم که گم نشه یه وقت !!!
نظرات شما