صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 15
کد خبر: ۴۳۳۸۴۰
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۰۶ آبان ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۳۴ نظر

گزارش میدری به مجلس: ۸۵ درصد مردم از کالابرگ الکترونیکی راضی‌اند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مجلس گفت تاکنون ۷ میلیون نفر از فهرست یارانه‌بگیران حذف شده‌اند و ۸۵ درصد مشمولان از طرح کالابرگ الکترونیکی رضایت دارند؛ استنکافی از اجرای قانون صورت نگرفته است.

رویداد۲۴| احمد میدری در گزارش به مجلس اعلام کرد ۷۵ میلیون نفر یارانه می‌گیرند و تاکنون ۷ میلیون نفر حذف شده‌اند. او گفت بر اساس مصوبه مجلس باید ۲۷ میلیون نفر حذف شوند.

احمد میدری روز سه شنبه در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با ارایه گزارشی درباره رسیدگی به امور معیشتی خانوار‌های کم درآمد و نظام دهک بندی اظهار داشت: با وجود همه محدودیت‌ها دولت سعی کرده است از طریق کالابرگ امکان حمایت از اقشار کم درآمد را بوجود آورد.

وی درباره مصوبه مجلس درباره حذف دهک‌ها بیان‌داشت: طبق مصوبه مجلس می‌بایست ۲۷ میلیون نفر از دریافت یارانه حذف شوند.

این عضو کابینه دولت چهاردم افزود: از اسفند ماه ۱۴۰۳ تاکنون، سه بار کالابرگ الکترونیکی بین مردم توزیع شده است که ارزش واقعی آن بیش از ۱.۵ برابر سه سال گذشته بوده است.

وی گفت: با وجود همه محدودیت‌ها دولت سعی کرده از طریق کالابرگ الکترونیکی امکان حمایت از اقشار کم درآمد را به وجود آورد.

میدری از مرکز پژوهش‌های مجلس تشکر کرد که هفتم و هشتم مرداد ماه امسال با انجام نظرسنجی ملی، میزان رضایتمندی افراد از طرح کالابرگ الکترونیکی و نقاط ضعف و قوت آن را بررسی کرد و ادامه داد: بر اساس نظرسنجی انجام شده بیش از ۸۵ درصد از مشمولان طرح از توزیع این طرح حمایتی رضایت کامل یا نسبی داشتند و فقط درصد محدودی ناراضی بودند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص اینکه باید بر اساس مصوبه مجلس یارانه افراد را قطع می‌کردیم و به هیچ عنوان موضوع استنکاف از اجرای قانون مطرح نبود، اضافه کرد: اکنون ۷۵ میلیون نفر از مجموع جمعیت کشور یارانه می‌گیرند که حدود ۷ میلیون نفر پس از تصویب مجلس در دولت چهاردهم از فهرست یارانه بگیر‌ها حذف شدند؛ بنابراین استنکافی از قانون انجام نشده است.

وی اظهار داشت:مطابق آنچه مجلس مصوب کرده ۲۷ میلیون نفر باید حذف می‌شدند، در حالی که طی ماه گذشته نیز تعداد دیگری از افراد را حذف کردیم و اعتراضات موجود نشان می‌دهد که از نظر شناسایی افراد پیشرفت خوبی داشته‌ایم.

میدری یادآور شد: در بین سال‌های ۹۴ تا ۹۶ که به حذف یارانه بگیر‌ها پرداختیم، ۵۰ درصد افراد معترض بودند، اما در خصوص هفت میلیون نفری که در دولت چهاردهم حذف شدند، در مرحله نخست و با حذف ۴ میلیون نفر اول ۵ درصد اعتراض داشتند و در ۳ میلیون نفر دوم اعتراضات به ۲۰ درصد رسید.

وی توضیح داد: این سامانه به گونه‌ای است که هر فرد با زدن کد ملی می‌تواند از علت حذف خود مطلع شود، لذا شاخص حذف یارانه شفاف به مردم اعلام شده است.

وزیر تعاون همچنین در خصوص نحوه تشخیص این سه دهک گفت: بر اساس اطلاعات مرکز آمار ایران، هر خانواده با سه نفر عضو و صاحب خانه با ۳۰ میلیون تومان درآمد ماهیانه، در دهک هشتم قرار می‌گیرد. چنچه خانواده مستاجر باشد با ۴۲ میلیون تومان درآمد ماهانه در این دهک قرار خواهد گرفت.

وی اظهار داشت: در خصوص اینکه مصداق درآمدی این سه دهک چیست، انتظار داریم مجلس به ما کمک کند و بگوید مثلا هر کس که درآمد ۵۰ میلیون تومانی داشته و صاحب خانه است را حذف کنید. این در حالیست که ما معلولان، ایثارگران و بیماران خاص را از فهرست یارانه بگیران حذف نکردیم.

این عضو کابینه دولت اضافه کرد: بر این اساس به افراد گفته می‌شود که بر پایه اطلاعات ما سطح درآمدشان چقدر است، چنانچه اعتراضی به میزان درآمد خود داشتند ما بازدید میدانی انجام خواهیم داد، اما اگر آن فرد اطلاعات نادرست داده باشد، بر اساس قانون هدفمندی یارانه‌ها «یارانه‌های دریافتی قبلی‌اش باید مسترد شود».

وی ادامه داد: ما اطلاعاتی که روی کد ملی افراد می‌نشیند را جمع آوری کرده‌ایم، همچنین اطلاعاتی که در نیروی انتظامی، بیمه‌ها، بانک مرکزی، بورس و ... وجود دارد را استخراج کرده‌ایم، چرا که دولت اجازه دسترسی کامل به اطلاعات را دارد.

وی بیان داشت: با گرفتن این اطلاعات به افراد اعلام می‌کنیم که در چه دهک درآمدی قرار دارند و اگر اعتراضی داشتند از بانک مرکزی اطلاعات دقیق خواهیم گرفت.

میدری با بیان اینکه نارضایتی زیادی در این زمینه نداشتیم، یادآوری کرد: در سال‌های گذشته و با حذف یارانه افراد شاهد بودیم مردم حتی به دیوان عدالت اداری شکایت می‌کردند که در نهایت دولت از حذف یارانه‌ها صرف نظر کرد.

وی گفت: دولت سیزدهم نیز به دنبال یارانه دادن تنها به سه دهک بود، اما شاهد بودیم ۱۷ میلیون نفری که در سال ۹۸ حذف شدند دوباره بازگردانده شدند. بر این اساس سیستم شفاف است و استنکافی از اجرای قانون انجام نشده است.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۷:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
۱۴:۳۲۱۲ آبان ۱۴۰۴
۱۲ / ۰۸ / ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸:۰۲
تجمع بازنشستگان مخابرات ایران در چندین شهر
تجمع بازنشستگان مخابرات ایران در چندین شهر

بازنشستگان مخابرات ایران در اعتراض به‌ عدم اجرای کامل آیین‌نامه ۸۹ تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، امروز، دوشنبه ۱۱ آبان ماه، بازنشستگان مخابرات ایران در اعتراض به‌عدم اجرای کامل آیین‌نامه ۸۹، عدم به‌روزرسانی خواربار و رفاهیات فریز شده و مشکلات مربوط به بیمه تکمیلی، در کردستان، فارس، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، فارس، اصفهان، تهران، همدان و برخی دیگر از استان‌ها تجمع کردند.

در این تجمعات، بازنشستگان ۹درصدِ قبل از خصوصی‌سازی، خواهان همسان‌سازی حقوق خود با همکاران شاغل و احقاق حقوق مزدی خود هستند.

بازنشستگان در اعتراض به عملکرد سهامداران این شرکت و بی‌توجهی به مطالبات خود بیش از ۱۰۰ تجمع برگزار کرده‌اند.

تجمع بازنشستگان مخابرات ایران در شهرهای مختلف
تجمع بازنشستگان مخابرات در شهرهای مختلف
تجمع بازنشستگان مخابرات ایران در استان‌های مختلف
تجمع سراسری بازنشستگان مخابرات ایران
تجمع بازنشستگان مخابرات در چند استان
بازنشسته تأمین اجتماعی
۲۲:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۱
فیش مستمری مهر ماه 1404
1درصدکمک هزينه مسکن 27,000 ریال کم می کند چرا؟
دودرصدماده 89 7,929,690 ریال کم می کند چرا؟
که از حقوق من کسر میشود
اعتراض
۲۱:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۱
بنده کارگر دائم شرکت مخابرات بودم در سال ۱۳۹۴ در اداره کار و در سال ۱۳۹۵، ۱۳۹۶ و ۱۴۰۱ در دیوان عدالت اداری به خاطر پایمال کردن حق و حقوق خوده ام شکایت و اعتراض کرده ام ولی اما متأسفانه اداره کار، دیوان عدالت اداری، هر دو به خاطر بهانه های مختلف شکایت و اعتراض بنده را رد کردند و بررسی و رسیدگی قانونی نکرده اند. در ضمن با سابقه کار ۳۳ سال و ۷ ماه و ۶ روز در اسفند ماه سال ۱۳۹۵ بازنشسته شده ام. بنده هر ماه ۲۴۰ ساعت کار کرده ام ولی اما متأسفانه اداره مخابرات هم برای تائید و نامه به اداره کار و هم به دیوان عدالت اداری نداده است وخودداری کرده است و حاضر به همکاری نیستند.
ناشناس
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۱
۱۲:۲۹۱۱ آبان ۱۴۰۴
3 سال و 7 ماه گذشت؛ معوقات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران چه شد؟
با گذشت 3 سال و 7 ماه ، هنوز تفاوت افزایش مطالبات معوق از فروردین ماه سال 1401 تا مهر ماه 1404 بازنشستگان مخابرات منطقه تهران پرداخت نشده است. خواهشمندیم مسئولان شرکت مخابرات ایران هرچه سریعتر برای پرداخت این معوقات اقدام کنند. با توجه به شرایط اقتصادی و گرانی‌ها، انجام این امر برای بهبود معیشت بازنشستگان ضروری است.
پاسخ ها
ناشناس
۲۰:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۱
با عرض سلام. بازنشستگان ۱۳۹۵ هنوز سکه های بازنشستگیمان وجشن پایان خدمت را دریافت نکرده ایم. لطفا پیگیری نمایید. از بازنشستگان شرکت مخابرات استان تهران پس لطفا پیگیری فرمایید و این در حالی است کسانی که در سال ۱۳۹۶ بازنشسته شده اند و در سال ۱۳۹۷ دریافت کرده اند. و این در حالی است که مدیران، مسئولان و سایر کارمندان شرکت مخابرات در شرکت مخابرات ایران، تهران و دیگر استان های سکه وجشن پایان خدمت خودشان را دریافت کرده اند.
ناشناس
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
جناب آقای مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای مهندس جعفرپورمدیرعامل شرکت مخابرات ایران
امروز شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ هست که متأسفانه هنوز فیش حقوقی مرداد، شهریور و مهرماه بازنشستگان مخابرات منطقه تهران صادر نشده است شرم آور و تاسف بار است.
ناشناس
۱۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
ادامه واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی: این گروه‌ها امروز و فردا در انتظار پرداخت‌ها باشند
واریز معوقات فروردین ماه بازنشستگان تامین اجتماعی بالای ۲۰میلیون تومان از امروز شنبه دوباره از سرگرفته می‌شود .
تاریخ: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۶
نواندیش: واریز معوقات فروردین ماه بازنشستگان تامین اجتماعی بالای ۲۰میلیون تومان از امروز شنبه دوباره از سرگرفته می‌شود .



ادامه واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی: این گروه‌ها امروز و فردا در انتظار پرداخت‌ها باشند

به نوشته شبکه بازنشستگان با توجه به واریز حرف «ک» در روز پنج شنبه هشتم آبان ماه ادامه پرداخت ها از امروز آغاز می‌شود .


تاکنون پرداخت معوقه فروردین ماه بازنشستگان تامین اجتماعی «دریافتی های حقوق بالای ٢٠ میلیون تومان» به ترتیب حروف الفبا به شرح ذیل انجام شده است :


الف✅ ب✅ پ✅ ت✅ ث✅ ج✅ چ✅ ح✅ خ✅ د✅ ذ✅ ر✅ ز✅ ژ✅ س✅ ش✅ ص✅ ض✅ ط✅ ، ظ✅، ع✅، غ✅، ف✅ ق✅، ک✅


واریز مابقی حروف باقیمانده ، نیز در اوایل هفته پیش رو انجام می شود که عبارتند از حروف گ، ل، م، ن، و، ه، ی.
ناشناس
۱۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی از 12 شهریور و هم 21 مهر ماه آغاز شد و این در حالی است که امروز 9 آبان 1404 هست که متأسفانه پرداخت معوقات فروردین مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی هیچ خبری واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی نیست چرا؟
ناشناس
۰۰:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
اینکه دولت جای حمایت زیر پای بازنشستگان را خالی می‌کند دولت هیچ نوع کمکی به بازنشستگان نمی‌کند. دولت جای حمایت زیر پای بازنشستگان تامین اجتماعی را خالی می‌کند/ دولت هیچ کمکی به بازنشستگان نمی‌کند بازنشستگان در شرایط معیشتی خوبی قرار ندارند و تأمین هزینه‌های زندگی برای آن‌ها بسیار سخت شده است. اینکه دولت به‌جای حمایت زیر پای بازنشستگان را خالی می‌کند دولت هیچ نوع کمکی به بازنشستگان نمی‌کند. دولت تنها به پولداران و سرمایه‌داران کمک می‌کند. این موارد باعث می‌شود آسیب‌ها به قشر ضعیف و آسیب‌پذیر جامعه بیشتر شود.
ناشناس
۰۰:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
شرم آور و تاسف بار است که متاسفانه از سال 1357 تاکنون مشکلات کارمندان، کارگران و بازنشسته های در سراسر کشور حل نشده است و همچنان نیز ادامه دارد.
دفاع از حق وحقوق بازنشستگان مظلوم تامین اجتماعی در
۰۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
بازنشستگان تامین اجتماعی در ایران چه وضعیتی دارند؟
دولت پزشکیان از سال 1403 تاکنون به جای حمایت زیر پای بازنشستگان تامین اجتماعی را خالی می کند و متاسفانه هیچ کمکی به بازنشستگان تامین اجتماعی توسط دولت روحانی نمی شود.
دولت پزشکیان از سال 1403 تاکنون تنها فقط به پولداران و سرمایه داران کمک می کند.
دفاع از حق وحقوق بازنشستگان مظلوم تامین اجتماعی در سراسر کشور
ناشناس
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
شرم و حیا هم نمی کنند تلفن و گاز و برق و آب هرکدام دیر می شود اخطار می دهند ولی بخشی از حقوق فروردین هنوز پرداخت نشده خجالت هم نمی کشند
عملکرد و رفتار دولت دوگانه است سوال اینجاست معوقات فروردین کارکنان دولتی و هم کارکنان بخش خصوصی در اردیبهشت ماه واریز شده است که پس چرا امروز 8 آبان 1404 16:28 هست که هنوز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی واریز نشده است.
اعتراض
۰۰:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
بنده کارگر رسمی شرکت مخابرات بودم با سابقه 33 سال و 7 ماه در سال 1394 در اداره کار و در سال 1395 در دیوان عدالت اداری به خاطر پایمال کردن حق و حقوق خودم شکایت و اعتراض کردم ولی اما متأسفانه اداره کار، دیوان عدالت اداری، هر دو به خاطر بهانه های مختلف شکایت و اعتراض بنده را رد کردند و بررسی و رسیدگی قانونی نکرده اند.
ناشناس
۰۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
7 ماه گذشت؛ معوقات بازنشستگان چه شد؟
پرداخت معوقات بازنشستگان چه شد؟
تأخیر در پرداخت معوقات صدای بازنشستگان را درآورد.
امروز 07 آبان 1404 - 01:33 هست که متأسفانه هنوز معوقات فروردین ماه برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت نشد/ چرا کسی پاسخگو و جوابگو نیست؟!
ناشناس
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
عملکرد و رفتار دولت دوگانه است سوال اینجاست معوقات فروردین کارکنان دولتی و هم کارکنان بخش خصوصی در اردیبهشت ماه واریز شده است که پس چرا امروز 6 آبان 1404 - 22:54 هست که هنوز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی واریز نشده است.
ناشناس
۲۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
زمان جدید واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد امروز سه‌شنبه 6 آبان 1404 هست که متأسفانه واریز مابه التفات حقوق فروردین ماه بازنشستگان تامین اجتماعی هنوز به طور کامل انجام نشده است چرا؟
تامین اجتماعی بیش از 7 ماه است که بازنشستگان را سرکار گذاشت؟ آبان‌ماه رسید اما باز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی پرداخت نشد!
ناشناس
۱۸:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
نارضایتی شدید بازنشستگان از تأخیر در پرداخت معوقات
هادی کاشفی به اطلاعات گفت: بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی با گذشت ۸ ماه، هنوز معوقات فروردین‌ماه را دریافت نکرده‌اند و این موضوع نارضایتی آنان را به همراه دارد.
تاریخ: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۰
تأخیر در پرداخت معوقات صدای بازنشستگان را درآورد

هادی کاشفی گفت: بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی با گذشت ۸ ماه، هنوز معوقات فروردین‌ماه را دریافت نکرده‌اند و این موضوع نارضایتی آنان را به همراه دارد.

مسئولان سازمان تأمین اجتماعی باید به تعهدات خود پایبند باشند.

ضمن این‌که با این روند گرانی‌ها که از ابتدای سال شاهد آن بوده‌ایم، ارزش واقعی معوقات به‌شدت کاهش یافته و شاید از نصف هم کمتر شده است و این در حالی است که از شهریور به این‌سو مسئولان سازمان تأمین اجتماعی هر بار وعده داده‌ اند که معوقات «به‌زودی» پرداخت می‌شود در حالی که بسیاری از ما هنوز که ۸ ماه از سال می‌گذرد موفق به دریافت آن نشده‌ایم. آیا واقعاً این است معنای کرامت و حفظ شأن سالمندان و بازنشستگان؟
ناشناس
۱۷:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
دردسر بیمه تکمیلی برای بازنشستگان تأمین اجتماعی
روزانه ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر به کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهر تهران مراجعه می‌کنند و ۹۰ درصد این مراجعات بابت کسری بیمه تکمیلی از حقوقش بازنشستگان و عدم دریافت خدمات درمانی مناسب با بیمه تکمیلی است.
بازنشسته تأمین اجتماعی
۱۷:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
فیش مستمری بهمن ماه 1402 مبلغ مستمري 194,290,890 کمک هزينه مسکن 2,000,000 حق سنوات 422,951 فیش مستمری اسفند ماه 1402 مبلغ مستمري 192,342,241 کمک هزينه مسکن 1,650,000 حق سنوات 355,816 مبلغ مستمري 14,310,821 به صورت غیر قانونی کم کردن چرا؟ مبلغ مستمري 14,310,821 از اسفند ماه سال 1402 الی آذر ماه سال 1403 هر ماه از فیش حقوقی بنده به صورت غیر قانونی کم کردن چرا؟ شماره مستمری: 1001321591
درخواست رسیدگی دارم.
بازنشسته تأمین اجتماعی
نظر شما با موفقیت ارسال شد.
كاربر محترم نظر شما دريافت شد
پاسخ ها
بازنشسته تأمین اجتماعی
۲۱:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
جناب آقای حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی نایب‌رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی

رئیس محترم هیئت عمومی دیوان عدالت اداری ـ جناب آقای احمدرضا عابدی

فیش مستمری بهمن ماه 1402
مبلغ مستمري 194,290,890
کمک هزينه مسکن 2,000,000
حق سنوات 422,951

فیش مستمری اسفند ماه 1402
مبلغ مستمري 192,342,241
کمک هزينه مسکن 1,650,000
حق سنوات 355,816
مبلغ مستمري 14,310,821 به صورت غیر قانونی کم کردن چرا؟
مبلغ مستمري 14,310,821 از اسفند ماه سال 1402 الی آذر ماه سال 1403 هر ماه به صورت غیر قانونی کم کردن چرا؟
مبلغ 16،632،789 ریال که در فیش حقوقی اسفند ماه سال 1402 به صورت غیر قانونی کم کرده است.
شماره مستمری: 1001321591
شماره کدملی: 1531439901
ولی اما متأسفانه تاکنون هیچ خبری بررسی و رسیدگی نیست چرا؟ و هیچ اقدامی در این مورد صورت نگرفته است. که متأسفانه تاکنون پاسخی در این مورد دریافت نکرده ام. و هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟ درخواست رسیدگی دارم.

بازنشسته تأمین اجتماعی
در ضمن ایثارگر و جانباز هم هستم
ناشناس
۱۷:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
بنام خدا

وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی

نمایندگان محترم مجلس

با سلام و احترام،

پرداخت معوقات بازنشستگان چه شد؟
با گذشت بیش از ۸ ماه از وعده پرداخت معوقات بازنشستگان هنوز بخش زیادی از مستمری‌بگیران در انتظار دریافت حقوق معوق خود هستند. در حالی که معوقات گروهی از بازنشستگان حدود دو ماه پیش پرداخت شده است، بسیاری دیگر همچنان بلاتکلیف مانده‌اند. این تاخیر طولانی موجب نارضایتی و فشار معیشتی فراوان بر قشر سالمند و مستمری‌بگیر شده است قشری که سال‌ها صادقانه خدمت کرده و امروز تنها انتظارش برخورداری از آرامش و امنیت مالی است. از مسئولان محترم تقاضا می‌شود هر چه سریعتر نسبت به تسویه کامل معوقات و ساماندهی پرداخت‌ها اقدام کنند.


بنام خدا

وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی

نمایندگان محترم مجلس

با سلام و احترام،

تأخیر در پرداخت معوقات صدای بازنشستگان را درآورد
بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی با گذشت ۸ ماه، هنوز معوقات فروردین‌ماه را دریافت نکرده‌اند و این موضوع نارضایتی آنان را به همراه دارد. مسئولان سازمان تأمین اجتماعی باید به تعهدات خود پایبند باشند. ضمن این‌که با این روند گرانی‌ها که از ابتدای سال شاهد آن بوده‌ایم، ارزش واقعی معوقات به‌شدت کاهش یافته و شاید از نصف هم کمتر شده است و این در حالی است که از شهریور به این‌سو مسئولان سازمان تأمین اجتماعی هر بار وعده داده‌ اند که معوقات «به‌زودی» پرداخت می‌شود در حالی که بسیاری از ما هنوز که ۸ ماه از سال می‌گذرد موفق به دریافت آن نشده‌ایم. آیا واقعاً این است معنای کرامت و حفظ شأن سالمندان و بازنشستگان؟
ناشناس
۱۶:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
پرداخت مناطق جنگی و فوق العاده ایثارگری بازنشستگان تامین اجتماعی به کجا رسید؟ سئوال اینجاست که پس چرا نمایندگان مجلس در خانه ملت از سال 1359 تاکنون از حق و حقوق ایثارگران دفاع نمی کنند. متاسفانه برخی از مسئولان مصوبات قانونی را عمل و اجرا نمی‌کنند!
ناشناس
۱۶:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
عملکرد و رفتار دولت دوگانه است سوال اینجاست معوقات فروردین کارکنان دولتی و هم کارکنان بخش خصوصی در اردیبهشت ماه واریز شده است که پس چرا امروز 06 آبان 1404 - 16:20 هست که هنوز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی واریز نشده است.
ناشناس
۱۶:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
کارمندان رسمی و یا کارگران رسمی هر ماه 176 ساخت کار می کنند و یا 240 ساعت کار می کنند هیچ تفاوت برای حقوق و مزایا ندارد حقوق و مزایا آنها یکسان بوده است چون به خاطر که در کشور قانون و عدالت وجود ندارد و در اداره کار و دیوان عدالتی اداری هم شکایت و اعتراض می کنیم به بهانه های مختلف شکایت و اعتراض را رد می کنند.
و متأسفانه دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس و... هم هیچ کاری و اقدامی نمی کنند و فقط سکوت اختیار کرده اند.
کارکنان که وابسته به دولت هستند که هر ماه 176 ساعت کار می کنند و حقوق و مزایا هم به طور کامل دریافت می کنند.
ولی اما متأسفانه کارکنان که وابسته به بخش خصوصی و یا وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی هستند که هر ماه 240 ساعت کار می کنند و حقوق و مزایا 176 ساعت دریافت می کنند.
اعتراض
۱۵:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
با سلام احتراما به آگاهی می رساند با توجه به بررسی مجدد نظریه اعلامی طی نامه شماره 8520/02/1403/7190 مورخ 1403/04/16 به شماره شناسه 109223533 مبالغ دریافتی و کسورات نامبرده وفق حکم تغییرات بازنشستگی ، مبالغ متناسب سازی و در نتیجه مبالغ مستمری پرداختی صحیح نبوده که پس از اصلاح مبالغ و محاسبه مجدد مبالغ دریافتی، مشارالیه مبلغ 143.108.203ريال به سازمان بدهکار می باشد که در حال حاضر ماهیانه از مستمری وی کسر گردید.

بنام خدا

وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی

جناب آقای مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی

نمایندگان محترم مجلس

با سلام و احترام،

این در حالی است که بنده در اسفند ماه سال 1395 بازنشسته شده ام و تاکنون هم هیچ گونه بدهی به سازمان تامین اجتماعی نداشتم و ندارم.

حکم اصلی افزایش مستمری بازنشستگی سال 1399 مبلغ 73،243،550 ریال و حکم جدید مبلغ 63،163،136 ریال می باشد.
حکم اصلی افزایش مستمری بازنشستگی سال 1400 مبلغ 118،816،288 ریال و حکم جدید مبلغ 114،556،027 ریال می باشد
حکم اصلی افزایش مستمری بازنشستگی سال1401 مبلغ167،064،167 ریال و حکم جدید مبلغ 161،185،006 ریال می باشد.
حکم اصلی افزایش مستمری بازنشستگی سال1402 مبلغ 212،773،761 ریال و حکم جدید مبلغ 210،407،977 ریال می باشد
سازمان تامین اجتماعی در اسفند ماه سال 1402 به صورت غیر قانونی حقوق مستمری بازنشستگی بنده را در حکم سالانه سال ها 1399، 1400، 1401 و 1402 کم کرده است چرا؟
سازمان تامین اجتماعی که متأسفانه هر سال به بهانه های مختلف حقوق و مزایا بنده را کم می کند چرا؟
در حالی است که هیچ قانون جدیدی برای قطع مستمری این افراد تصویب نشده و چنین اقدامی خودسرانه انجام گرفته است. از مسئولان تأمین اجتماعی تقاضا می‌شود هرچه سریعتر به این موضوع رسیدگی کنند.
مبلغ مستمري 14,310,821 از اسفند ماه سال 1402 الی آذر ماه سال 1403 هر ماه به صورت غیر قانونی کم کردن چرا؟

شماره مستمری: 1001321591
پاسخ ها
اعتراض
۲۲:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر میدری وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی

جناب آقای مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی

سلام علیکم

خرید بیمه سربازی و اضافه کردن آن به سوابق بیمه پول بیمه بسیجی و سربازی را هم خودم پرداخت کردم دیوان عدالت اداری متذکر شد. مزایای مناطق جنگی باید به بازنشستگان پرداخت شود. سلام من بازنشسته مخابرات منطقه تهران هستم و ۳۳ سال، ۵ ماه و ۶ روز هم سابقه دارم. سوال اینجاست که پس چرا از اسفند ماه سال ۱۳۹۵ تاکنون برای بنده مزایای مناطق جنگی نمی دهند. و این در حالی است که بنده ۲۷ ماه سابقه حضور جبهه دارم. بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران درضمن جانباز هستم که پرونده جانبازی بنده هم در مهر ماه سال ۱۴۰۳ در کمیسیون عالی پزشکی سپاه تهران تائید شده است. کد ملی: ۱۵۳۱۴۳۹۹۰۱

دیوان عدالت اداری متذکر شد مزایای مناطق جنگی باید به بازنشستگان پرداخت شود، بنده سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نامه سپاه گواهی سابقه جبهه در مورد فوق العاده ایثارگری به واحد امور فنی مستمری های شعبه بهارستان جاده تهران ساوه حضوری مراجعه کردم ولی اما متأسفانه هیچ کاری و اقدامی نکرده است و خودداری کرد. کد ملی: ۱۵۳۱۴۳۹۹۰۱ من ایثارگر و هم جانباز هستم ۲۷ ماه جبهه دارم وبازنشسته مخابرات هستم و اسفند ماه سال ۹۵ هم بازنشته شدم ولی فوقالعاده ایثارگری تا به حال به بنده پرداخت نشده
ولی اما متأسفانه تاکنون هیچ خبری بررسی و رسیدگی نیست چرا؟ و هیچ اقدامی در این مورد صورت نگرفته است. که متأسفانه تاکنون پاسخی در این مورد دریافت نکرده ام. و هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟ درخواست رسیدگی دارم.
بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران می گوید
با تشکر پیغام شما ثبت گردید
بازنشسته تأمین اجتماعی
۲۲:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
قائم‌مقام محترم سازمان بازرسی کل کشور
شعبه تأمین اجتماعی سبزدشت بهارستان با کدام قانون، ماده، آئین نامه، بخشنامه، مجوز، حقوق و مزایا بنده در حکم بازنشستگی سالها 1399، 1400، 1401 و 1402 در اسفند ماه سال 1402 کم کرده است. اعتراض هم می کنم متأسفانه تاکنون هیچ کسی هم جوابگو و پاسخگو نیست چرا؟ درخواست رسیدگی دارم. کد ملی: 1531439901
بازنشسته تأمین اجتماعی
بازنشسته تأمین اجتماعی
۲۲:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

جناب آقای محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه

جناب آقای احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

جناب آقای مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین‌اجتماعی

سلام علیکم

سازمان تامین اجتماعی در این مدت 10 ماه مبلغ 143،108،203 ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کرده است چرا؟
بیش از 20 ماه و 6 روز است که شکایت و اعتراض علیه شعبه مربوطه تامین اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی در سامانه تخلفات اداری سازمان تامین اجتماعی ثبت کردم ولی اما متأسفانه هیچ خبری بررسی و رسیدگی نیست چرا؟
درخواست رسیدگی دارم.
کد ملی: 1531439901
ناشناس
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
اضافه شدن مزایای جدید به فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی از این ماه
اضافه شدن مزایای جدید به فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی از این ماه
کمک هزینه اولاد بازماندگان واجد شرایط مجدداً برقرار و به همراه حقوق مهر پرداخت شد.
تاریخ: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴
به گزارش صراط به نقل از افکار نیور، پیرو اطلاعیه قبلی مورخ 31 شهریور در خصوص برخی تغییرات در پرداخت کمک هزینه اولاد بازماندگان، به اطلاع می‌رساند: در نتیجه به‌روزرسانی هوشمند اطلاعات مربوط به پرونده اطلاعات بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران، پرداخت کمک هزینه اولاد به برخی از بازماندگان در ماه گذشته با توقف سیستمی مواجه شده بود.

پس از اصلاحات نرم‌افزاری و تکمیل اطلاعات و بررسی‌های انجام شده؛ کمک هزینه اولاد برای آن دسته از بازماندگانی که شرایط دریافت را داشتند، برقرار و در فیش حقوقی مهر ماه آنها اعمال و به همراه مبلغ مربوط به شهریور، طی حقوق مهر به ایشان پرداخت شد.

گفتنی است برای آن دسته از بازماندگان که نسبت به توقف پرداخت کمک هزینه اولاد اعتراض داشتند، امکان ثبت درخواست رسیدگی از طریق مرکز1420 فراهم شده بود که در این زمینه نیز، بعد از بررسی‌های تخصصی، نتیجه رسیدگی و پاسخ نیز طی پیامک اطلاع‌رسانی شده است.

در پایان یادآور می شود؛ تنها مرجع رسمی اطلاع‌رسانی اخبار و موضوعات مربوط به سازمان تامین اجتماعی، اداره کل روابط عمومی است، لذا به کلیه مخاطبین گرامی توصیه می‌شود موضوعات را از طریق وبسایت Tamin.ir و یا کانال‌ها و صفحات رسمی سازمان که در کلیه در شبکه های اجتماعی با نشانی مشترک Tamin_Media در دسترس است، دنبال نمایند.

همچنین سامانه پاسخگویی تامین اجتماعی با شماره تلفن 1420 بدون نیاز به پیش شماره از سراسر کشور و یا تلفن همراه، به صورت شبانه‌روزی پاسخگوی سوالات ذینفعان است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که به دنبال بروزرسانی و هوشمندسازی اطلاعات مربوط به بازماندگان و استعلام های اخذ شده از دستگاه‌های مربوطه در اواخر شهریور سال‌جاری، طبق قوانین موجود کمک هزینه اولاد بازماندگانی که فرزندی تحت کفالت نداشتند یا دارای فرزندی بودند که طبق قانون از کفالت آنها خارج شده، حذف شده است.

جمعی از بازماندگان سازمان تأمین اجتماعی در تماس با «ایلنا» از حذف حق اولاد خود خبر دادند و گفتند: تأمین اجتماعی آیتم حق اولاد بازماندگان را حذف کرده و در مراجعه به سازمان تأمین اجتماعیِ شهر خود پاسخ شنیده‌ایم که دستور از تهران صادر شده است.با رسیدن به پایان ماه مهر این مبلغ هنوز به حساب مستمری بگیران واریز نشده و نگرانی ها را افزایش داده که شاید در مهر ماه نیر این مبالغ کسر شوند.

درخواست بازماندگان برای برقراری مجدد حق اولاد؛ مطالبه‌ای در چارچوب قوانین تأمین اجتماعی

جمعی از بازماندگان تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی در کارزاری خواستار برقراری مجدد کمک‌هزینه حق اولاد برای دختران و پسران معلول یا ازکارافتاده دارای پرونده مستقل شدند. این افراد در نامه‌ای خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعلام کرده‌اند که حذف این حق، برخلاف قوانین موجود و روح حمایت‌گر نظام تأمین اجتماعی است.

در متن این درخواست آمده است:

«پرداخت کمک‌هزینه اولاد به بازماندگان، مطابق با مواد قانونی تأمین اجتماعی، از حقوق مسلم و قانونی این قشر است. متأسفانه در پی به‌روزرسانی‌های اخیر، سازمان تأمین اجتماعی اقدام به گروه‌بندی بازماندگان کرده و به دختران تنها و پسران معلول و ازکارافتاده که دارای پرونده مستقل هستند، این کمک‌هزینه را پرداخت نمی‌کند؛ در حالی که در هیچ‌یک از قوانین جاری کشور، اشاره‌ای به تفاوت میان پرونده مستقل و غیرمستقل نشده است.»

در این نامه تأکید شده است که تصمیم اخیر، با قوانین حمایت از خانواده و اصول عدالت اجتماعی در تضاد است و موجب آسیب معیشتی و روحی برای گروهی از بازماندگان شده است که بسیاری از آنان سال‌ها در خدمت خانواده و نگهداری از والدین سالمند بوده‌اند.

متن کارزار ادامه می‌دهد:

«بسیاری از این دختران بازمانده، به‌ویژه آن‌ها که به تنهایی زندگی می‌کنند، با حذف این حق ناچیز، دچار فشار اقتصادی شدید شده‌اند. از آنجا که مستمری دریافتی ایشان اغلب در حداقل سطح ممکن است، حذف کمک‌هزینه اولاد موجب اخلال در معیشت و استقلال مالی آنان می‌شود.»

به گفته امضاکنندگان این کارزار، حذف حق اولاد برای بازماندگان دارای پرونده مستقل، در هیچ‌یک از مصوبات و آیین‌نامه‌های رسمی سازمان تأمین اجتماعی تصریح نشده و به نظر می‌رسد حاصل تفسیری سلیقه‌ای در روند اداری اخیر باشد. آنان از نمایندگان مجلس و کمیسیون اجتماعی خواسته‌اند با بررسی دقیق این موضوع، نسبت به اصلاح دستورالعمل‌های داخلی سازمان تأمین اجتماعی اقدام کنند.

این درخواست با استناد به مفاد قانون تأمین اجتماعی مصوب سال ۱۳۵۴، به‌ویژه مواد ۸۲ و ۸۳ که به پرداخت کمک‌هزینه‌های فرزند برای مستمری‌بگیران و بازماندگان اشاره دارد، تنظیم شده است. بر اساس این مواد قانونی، «بازماندگان بیمه‌شده متوفی، در صورت احراز شرایط، از همان مزایای بیمه‌شده اصلی از جمله کمک‌هزینه اولاد بهره‌مند خواهند شد.»

کارشناسان حوزه رفاه و تأمین اجتماعی نیز در گفت‌وگو با رسانه‌ها بارها تأکید کرده‌اند که حذف یا محدودسازی چنین حقوقی، مغایر با اصول بیمه‌ای و عدالت اجتماعی است.

در بخش پایانی این نامه آمده است:

«ما امضاءکنندگان این کارزار، خواهان بازگرداندن فوری کمک‌هزینه اولاد به تمامی بازماندگان دختر و پسران معلول و ازکارافتاده، بدون هیچ‌گونه تبعیض و گروه‌بندی هستیم. از وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی انتظار داریم با ورود فوری به موضوع، از تضییع حقوق این قشر آسیب‌پذیر جلوگیری کنند.»

بر اساس پیگیری خبرنگار ما، تاکنون سازمان تأمین اجتماعی به‌طور رسمی در خصوص این مطالبه واکنشی منتشر نکرده است، اما برخی منابع غیررسمی در این سازمان گفته‌اند که موضوع در حال بررسی در واحدهای حقوقی و فنی سازمان است و احتمال بازنگری در دستورالعمل اخیر وجود دارد.

در ماه‌های گذشته نیز موارد مشابهی از توقف یا تغییر در پرداخت مزایای بازماندگان در شبکه‌های اجتماعی و پایگاه‌های کارزارهای مردمی مطرح شده بود که در نهایت، پس از بررسی‌های حقوقی و رسانه‌ای، منجر به اصلاح برخی رویه‌ها شد. فعالان حوزه رفاه اجتماعی بر این باورند که استمرار چنین گفت‌وگوهایی میان جامعه بازنشستگان، بازماندگان و نهادهای اجرایی می‌تواند به ارتقای شفافیت و اصلاح رویه‌های اداری کمک کند.

این کارزار هم‌اکنون در حال جمع‌آوری امضا از بازماندگان و مستمری‌بگیران در سراسر کشور است و امضاکنندگان آن ابراز امیدواری کرده‌اند که با ورود دولت و مجلس، حق از دست‌رفته آنان دوباره برقرار شود و سازمان تأمین اجتماعی، به مأموریت اصلی خود یعنی حمایت از اقشار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر، بازگردد.

متن دقیق کارزار به شرح زیر است :
درخواست برقراری مجدد حق اولاد بازماندگان دختر و پسران معلول و ازکارافتاده با پرونده مستقل سازمان تأمین اجتماعی

بنام خدا

وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی

نمایندگان محترم مجلس

با سلام و احترام،

پرداخت کمک‌هزینه اولاد به بازماندگان مطابق قوانین تأمین اجتماعی، حق مسلم و قانونی است. متأسفانه طی به‌روزرسانی‌های اخیر، سازمان، بازماندگان را گروه‌بندی کرده و به دختران تنها و پسران معلول و ازکارافتاده، دارای پرونده مستقل، حق اولاد پرداخت نمی‌کند. این در حالی است که در هیچ‌کجای قوانین اشاره‌ای به تقسیم پرونده مستقل یا غیرمستقل نشده است و با قوانین حمایت از خانواده در تضاد است.

بسیاری از این دختران، سال‌ها با فداکاری از والدین سالمند و بیمار نگهداری کرده‌اند و اکنون با حذف این حق، فشار معیشتی بسیار بر آنان تحمیل شده است.

ما امضاءکنندگان این کارزار خواهان بازگرداندن فوری کمک‌هزینه اولاد به تمامی بازماندگان دختر، بدون هیچ‌گونه تبعیض و گروه‌بندی هستیم.

از مسئولین محترم و نمایندگان مجلس انتظار داریم در حمایت از حقوق این قشر آسیب‌پذیر، اقدامات لازم را به عمل آورند.
ناشناس
۱۴:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
قرار بود معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی را اول و دوم آبان ماه 1404 واریز کند ولی اما متأسفانه امروز 06 آبان 1404 - 14:33 هست که متأسفانه پس چرا برخی بازنشستگان تامین اجتماعی هنوز معوقات فروردین ماه را نگرفته اند؟ امروز 06 آبان 1404 - 14:33 هست که متأسفانه هنوز معوقات برخی از بازنشستگان تامین اجتماعی پرداخت نشده است چرا؟
علت واریز نشدن معوقات فروردین 1404 برخی بازنشستگان تامین اجتماعی چیست؟ چرا برخی بازنشستگان تامین اجتماعی هنوز معوقات فروردین ماه را نگرفته اند؟
ناشناس
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
از تریبون مجلس از بیگانه دفاع نکنید!
دیروز سخنانی در مجلس شورای اسلامی از رئیس و نمایندگان از تریبون علنی پخش شد که باورکردنی نبود. یکی از مقامات اسبق، نظرات خود را در انتقاد از یک کشور دیگر بیان کرده است، چرا باید در دفاع از آن دولت بیگانه مقامات از تریبون رسمی و قانونگذاری، علیه یک مقام سابق سخن بگویند. در سالگرد کاپیتولاسیون هستیم و به یاد دارم که روزی در این مملکت شهروند ایرانی حتی مراجع معظم تقلید از اظهارنظر علیه مقام خارجی نهی و حتی تبعید می‌شدند، امروز هم به آنها اهانت شده و در صحن مجلس به زندان تهدید می‌شوند.
ناشناس
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
پرداخت معوقات بازنشستگان چه شد؟
با گذشت بیش از ۸ ماه از وعده پرداخت معوقات بازنشستگان هنوز بخش زیادی از مستمری‌بگیران در انتظار دریافت حقوق معوق خود هستند. در حالی که معوقات گروهی از بازنشستگان حدود دو ماه پیش پرداخت شده است، بسیاری دیگر همچنان بلاتکلیف مانده‌اند. این تاخیر طولانی موجب نارضایتی و فشار معیشتی فراوان بر قشر سالمند و مستمری‌بگیر شده است قشری که سال‌ها صادقانه خدمت کرده و امروز تنها انتظارش برخورداری از آرامش و امنیت مالی است. از مسئولان محترم تقاضا می‌شود هر چه سریعتر نسبت به تسویه کامل معوقات و ساماندهی پرداخت‌ها اقدام کنند.
ناشناس
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
پزشکیان برای مقابله با افراط و تفریط در دین چه می‌کند؟
رئیس‌جمهوری محترم! لطفاً همان‌گونه که حضرت آیت‌الله جوادی آملی هم تاکید فرمودند با پدیده‌ افراط و تفریط در مسائل دینی برخورد کنید و از سوی دیگر برای مهار گرانی و فقر که زندگی بسیاری از مردم را سخت کرده است اقدامات فوری و موثر انجام دهید. ادامه این وضع می‌تواند موجب گسترش نارضایتی، فساد وتباهی در جامعه شود. انتظار مردم از دولت این است که با عدالت، تدبیر و نظارت صحیح آرامش اقتصادی و اجتماعی را به جامعه بازگرداند.
ناشناس
۱۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
توزیع کالابرگ یعنی تایید عدم توسعه اقتصادی یعنی تایید مدیریت ابتر قبلی
نظرات شما