صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 25
کد خبر: ۴۳۷۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۰۳ آذر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

پیام لاریجانی پیش از سفر به پاکستان: ایران حمایت شما را در جنگ ۱۲ روزه را فراموش نمی‌کند

علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، در آستانه سفر به پاکستان تاکید کرد ایران و پاکستان دو کشور مهم و تاثیرگذار در امنیت پایدار منطقه هستند و روابط برادرانه میان ملت‌ها همواره مورد توجه ایران است.

رویداد۲۴| لاریجانی در پیام خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد امروز به پاکستان سفر می‌کند و یادآور شد ملت ایران حمایت پاکستان در جنگ ۱۲ روزه را فراموش نخواهد کرد. او روابط ایران و پاکستان را مهم و اثرگذار در امنیت منطقه دانست و بر تقویت همکاری‌های برادرانه میان کشور‌های منطقه تأکید کرد.

علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

امروز به پاکستان کشور دوست و برادرمان در منطقه سفر می‌کنم. ایرانیان فراموش نمی‌کنند که در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران، ملت پاکستان در کنار ملت ایران ایستادند.

ایران و پاکستان دو کشور مهم و تاثیرگذار در امنیت پایدار در منطقه هستند و ما همواره به روابط برادرانه کشور‌های منطقه توجه داریم.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۲۲:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۳
کدوم اهمیت و مهم بودن؟اونا که بعد از هزار و اندی سال کشتن شیعه راه رسیدن به بهشت میدونن و ما هم که تورم و اقتصاد و زیرساخت ها و .. زبانزد عام و خاص شده.
تابان
۱۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۳
کدام حمایت؟دادن نشان شجاعت به فرمانده سنت‌کام بعد از جنگ دوازده روزه؟ یا پناه دادن به خبیث ترین تروریست‌ها؟ شما جز پیاده روی بر اعصاب ملت کار دیگری ندارید؟
نظرات شما