صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 25
کد خبر: ۴۳۷۱۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۰۴ آذر ۱۴۰۴

دیدار پزشکیان در نیویورک با سروش، کدیور و خسروشاهی

مجله آگاهی نو گزارش داد مسعود پزشکیان در سفر به نیویورک با عبدالکریم سروش، محسن کدیور و دارا خسروشاهی دیدار و گفت‌و‌گو کرده است.

رویداد۲۴| دیدار پزشکیان با روشنفکران دینی و کارآفرینان ملی می‌تواند تحولی در مواجهه با ایرانیان خارج از کشور باشد.

مجله آگاهی نو در تازه‌ترین شماره خود (شماره ۱۷) از گفتگوی مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری با عبدالکریم سروش، فیلسوف، دیدار با محسن کدیور، اندیشمند دینی و مکالمه با دارا خسروشاهی، مدیرعامل شرکت اوبر در جریان سفر به نیویورک در مهرماه امسال برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل خبر داد.

در بخشی از این گزارش آمده است: اگرچه رئیس‌جمهور نتوانست در نیویورک و شرم‌الشیخ فرصتی برای دیپلماسی جهانی ایجاد کند، اما با راهبرد دیپلماسی ملی توانست با روشنفکری مانند عبدالکریم سروش گفت‌و‌گو کند، محسن کدیور را ببیند و حتی با دارا خسروشاهی بنیان گذار اوبر و فرزند علی خسروشاهی بنیان گذار شرکت مینو گفت‌و‌گو کند؛ هرچند که او زبان مادری (ترکی) را فراموش کرده بود، اما زبان پدری (فارسی) را به یاد داشت. خسروشاهی همان کسی است که ترامپ در دیدار با کار آفرینان آمریکایی گفته بود خوب است او را مسئول مذاکره با ایران کند!

دیدار پزشکیان با روشنفکران دینی و کارآفرینان ملی می‌تواند تحولی در مواجهه با ایرانیان خارج از کشور باشد. ظاهرا دولت در تدارک برنامه‌ای برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور به ایران است. چون همه آنها در برابر تجاوز اسرائیل کنار وطن بودند.

نظرات شما